Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkuuuuuuurzona

Rzuciłam faceta bo był beznadziejny w łóżku!!!

Polecane posty

Gość wkuuuuuuurzona

Po prostu już nie mogłam wytrzymać! Seks tylko po bożemu no ewentualnie ja na górze. Zero seksu oralnego, zero jakiś dłuższych pieszczot. Próbowalam mu zasugerować potem pokazac co lubie ale nie on dalej swoje. Twierdził, że mam dziwne wymagania, bo chce uprawiać seks w innych pozycjach i seks oralny. Miał ktoś tez takiego dziwnego faceta?

Gość aż mnie ciekawi
jak on ma na imię? Byłam też z takim przypadkiem. Facet miał problemy ze swoją seksualnością :-o

Gość ach och ach
A ja mialam faceta moj byly i byl super w lozku.Ale tylko w tym i koniec.Lozko to niewszystko.

Gość wkuuuuuuurzona
Wojtek ma na imię. Wiem, że łóżko to nie wszystko i nie wymagałam super dopasowania od razu. Ale bez przesady żebym miała męczyć się z kimś kto nie bierze moich potrzeb pod uwage.

Gość aż mnie ciekawi
to nie ten sam ;) A długo byliście razem? Może to kwestia poznania swoich ciał i potrzeb i z czasem by się na lepsze zmieniło?

Gość ach och ach
Moj tez mial wojtek na imie, ale w lozku byl super.Wiedzial jak zrobic kobiecie dobrze.

Gość hejka25
znam takiego jednego o tym imieniu też kiepski w te klocki

Gość wkuuuuuuurzona
Byliśmy rok w związku a to moim zdaniem wystarczająco długo by mniej więcej dopasować się w łóżku. Zaczeliśmy współżyć po kilku miesiacach bycia i razem i owszem nie oczekiwalam fajerwerek ale bez przesady żeby on na spontaniczny seks np. reagowal ze jestem niewyzyta bądź na propozycje seksu oralnego. Czasami odnosilam wrazenie ze mu zalezy tylko na tym by doszedl a moje potrzeby sie nie liczyly. Chyba wiec to nic dziwnego ze po kilku rozmowach, uswiadamianiu go nie wytrzymalam i zostawilam.

Gość wrzetka
Dobrze zrobiłaś, po co się męczyć. Znam taką dziewczynę, która po ślubie też chcę tylko po bożemu a mężowi mówi, że jest wymagający....mąż oczywiście się wkurza, co z tym zrobi to już jego sprawa

Gość wkuuuuuuurzona
pewnie zdradzi jeśli jej nie przekona i nie otworzy na seks, ja by uniknąć zdrady powiedzialam mu krotko, ze przykro mi ale nie czuje sie z nim w pelni usatysfakcjonowana wiec musimy sie rozstac

Gość mala81
No ja bylam poltora roku z facetem i w sumie patrzal sie tylko na swoje potrzeby,masakra i malo z siebie dawal w lozku...(mnie mial za niewyzyta).....te jego ruchy ,zero wyobrazni....powiem tak mial 33 lata .....i wyjechal do mnie z tekstem ...co to jest gra wstepna ???????.....szkoda gadac.