Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramagga

Byłam dzisiaj na zakupach

Polecane posty

I sobie kupiłam: płaszczyk (z wyprzedaży) buty (z wyprzedaży) dwie torebki (nie z wyprzedaży co prawda, ale 20 zeta wytargowałam żeby mi zszedł z ceny) Wydałam ponad 350 zeta. Czy to dużo?

A bo niektórzy stwierdzili, że to bardzo dużo... Czy przesadzam? Czy to egoistyczne tyle na siebie wydawać? W końcu sama te pieniądze zarabiam...

nic nie jest egoistyczne,dobrze ci z tym więc jest ok:) ja dziś kupiłam buty za ciut wiecej niz wydałaś i jakoś mi sie nie podobaja juz kurde oddam je w poniedzialek albo co:o tak to jest jak sie baba napali

A byłam bliska, żeby kupić sobie właśnie za taką kwotę buty... Ale że skąpiradło ze mnie straszne, to się jeszcze przeszłam po centrum handlowym i mi na nie przeszła ochota, szczególnie, że zobaczyłam inne, co prawda zwykłe czarne (tamte były takie niebiesko - zielone - SUPER), ale też świetne i prawie 4 razy tańsze...

no ja mam własnie turkusowe podobno hit wiosny ale stwierdziłam w domu,ze ich nie załoze a jeszcze miała ochote torebkę dokupic do nich uffff dobrze,ze sie pohamowałam