Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina Szczecin

Komu jeszcze teściowie zniszczyli małżeństwo?

Polecane posty

nie no moja matka robi dobre obiady tak samo jak i moi przyśli teściowie ale to nie ma znaczenia, bo ja umiem troche gotowac tak samo jak i moja Narzeczona i uwazam ze sami sie nauczymy byla tez taka sytuacja ze moja sie buntowala ze tak moja matak sie wtraca i slusznie ja zrobilem z tym pożadek, ale zostal mojej Kobiecie uraz teraz do mojej tatki z czego sie nie dziwie, powiedzialem jej jedno ze ona bedzie zyla ze mna a nie z moja matka, i zaufala mi i jest dobrze, takze drogie Panie nie wchodzcie w zwiazki z mami synkami, bo zycia nie ulozycie sobie przez to, no i co ze chlopak moze miec ladne oczy czy cialo, piekny i madry jak sie bedzie matki sluchal to ile z nim wytrzymacie? napewno nie dlugo, powodzenia

Gość Nimka..
Zawsze sobie przysiegalam, ze bde mila dla tesciowej przyszlej i potem obecnej...nie bede dążyla do konfliktow ze wzgledu na męża. Nigdy nie bede mu kazala wybierac miedzy mna ma tka- bo taki wybor to zadne wybor. Ja tylko liczylam zeby stal w mojej obronie, zeby traktowal mnie jako kogos waznego w jego zyciu. Ale chyba sie pomylilam:(

Gość Nimka..
Czy jakbym kiedys ja sama jej powiedziala dosadnie zeby sie nie wtracala i wogole to by bylo dobre rozwiazanie? czy nie zaczynac?

Jeśli nie ma innego wyjścia to powiedz teściowej co o niej myślisz i powiedz żeby przestała się wtrącac do Waszego życia. Czasami pomaga. Warto jednak próbowac wszystkiego a nie siedziec jak mysz pod miotłą!

i dobrze podchodzisz mozna sie wielu rzeczy nauczyc jedno bedzie uzupelniac drugie ale czasem jest tak ze albo zwiazek rozbijaja rodzice albo partner lub partnerka

pewnych rzeczy lepiej nie dusic w sobie tylko rozmawiac o tym jezeli cos tobie przeszkadza......

HERONKA- NO RZECZYWIŚCIE,ŚWIETNIE WYKSZTAŁCONA JESTEŚ. SORKI,ALE W JAKIM BIURZE MOŻNA PISAĆ TAK NIESKŁADNIE I ROBIĆ TAKIE BŁĘDY ORTOGRAFICZNE I STYLISTYCZNE? :)

Gość TylkoZwykłaOna
moje małżenstwo też chyli sie ku upadkowi ... tesciowa we wszystko sie wtrąca , traktuje męża jak dziecko , mówi że nie może pracować bo jest delikatny ! to za co bedziemy żyć sie pytam a ona tylko wzrusza ramionami . Dusze sie w tej rodzinie . Wiem że mnie tu nie chcą bo mam inne zdanie niż oni . Bo pochodze z biednej rodziny . Boje sie że zaraz po naszym małżenstwie które trwa dopiero 8 miesiecy nie bedzie śladu

Gość gość
wy naprawdę jesteście ślepe i głupie??? przecież to wasi faceci niszczą wasze małżeństwa a nie teściowe!!! on nie pracuje - wina teściowej on woli dom rodzinny od mieszkania z wami - wina teściowej on daje matce pieniądze - wina teściowej on pije - wina teściowej on zdradza - wina tesciowej co za idiotki! po co wiążecie się z leniami, głupkami, babiarzami?

Gość gość
misio jest zawsze w porządku - a jak nie jest no to trzeba znaleźć winnego!