Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaczki głuptaczki

PO to jeden wielkie oszustwo

Polecane posty

Gość polaczki głuptaczki

"PO nie umiała dać sobie rady z kryzysem, nie umiała uchronić polskich stoczni, natomiast doskonale umiała wpasować się w czerpanie korzyści w wygrywaniu konkursów na program monitorowanych odejść ze stoczni" Rozumiecie? Ubili stocznie a teraz żerują na masie upadłościowej, "wygrywają" konkursy i szarpią co sie da do siebie Wy głupie polaczki juz zapomnieliście Balcerowicza? Teraz jesteście narodem roboli, nie mamy żadnych duzych firm, wszystko poszło za zlotówke do Żydów albo Niemców a polaczki tyle skorzystali co łapówek nabrali za korzystne decyzje PO = zagłada Polski. Będziemy województwem UE.

Gość polaczki głuptaczki
mam małego fiuta i nigdy nie miałem dziewczyny :"(

Gość racja tylko co z tego
jak upośledzony naród :o :D głosuje tak jak mowia tv :D

Gość polaczki głuptaczki.
czytam gazete wyborczą :classic_cool:

Gość żydki rządza polską
a polaczki to będzie rasa roboli - robota w Irlandii przy zmywaniu garów? prosze bardzo 500.000 polaczków pojedzie i będzie tyrać za najniższe stawki. Robota na Islandii przy patroszeniu ryb? Polski robol juz jedzie - za najniższe stawki. MURZZYNI EUROPY, w UK Polacy dostają najniższe stawki, niższe niż robole z Bangladeszu albo Chin! ŻYDOSTWO działa :)

Gość dupa_blada_zbita
Polacy to durny narod i sami sobie zasluzyli na ten los. Nie umieja sie zebrac i walczyc o swoje prawa, tylko siedza cicho. Rzady wiedza ze maja do czynienia z baranami, dlatego lupia Polakow na potege.

Gość blada dupa ma racje

Gość samaEwusia-lat44
no tak własnie jest z ciemnotą-jak to powiedział jeden polityk,polska niech jest biedna,ale przynajmniej katolicka.to o czym tu kur.. gadac.to wstyd,totalny.a tusk?czy człowiek z zacisnietymi,małymi,szyderczymi ustami,może mówić prawdę?

stocznie nie upadł na przestrzeni jednego roku tylko już pod paru ładnych lat ledwo co działały

Gość spiskowa teoria dziejów wg
kaczek :D ...stocznie upadły dlatego, żeby jakiś senator mógł przytulic parę złotych na jakiejś podrzędnej firemce....ludzie BEZ PRZESADY.... to rzeczywiście tylko "CIEMNY LUD" pana Kurskiego jest w stanie uwierzyć. Kryzys jest światowy i takie potęgi jak USA sobie z nim nie radze, a co dopiero my i prawda jest taka, że ani Komuchy ani Kaczki by sobie lepiej nie poradzili :P

Gość do trolika wyżej
Stocznie upadły bo w UE jest nadprodukcja statków i Niemcy chiały się pozbyć konkurencji - popatrz w jakich kwotach sa dotowane niemieckie firmy A PO to małe ścierwojady które ogryzają szkielet po tym jak Lew juz się pozywił. Szarpia każdy grosz sepy pieprzone.

tak, jest, za to kaczki zamkną granicę, śmiertelnie obrażając się na Niemców, w imię tego, ze kilka wieków temu byliśmy potęgą po morze czarne i się nam nalezy jak psu buda :P i będziemy się kisić we własnym sobie, aż zdechniemy z głodu, bo to co było, kiedyś dziś nikogo nie obchodzi, a karty rozdaje ten, co ma kasę (czego kaczki profesórki nigdy nie zrozumieją).

Gość po co nam taki gówniany rząd
który zamiast ratować nasze firmy przygląda się jak sa niszczone a później posłowie koalicyjni zakładaja spółki aby sie pozywić na upadłych polskich firmach? PO WYPIERDALAĆ Z POLSKI!!!!!!!

ja nie jestem fanem PO.... ale co du wybrać??? SLD- ci to dopiero kombinowali na potęgę ....a pis to sami frustraci, zawsze się czepią jak rzep psiego ogona tego, co frustruje jakąś niezaradna część społeczeństwa i jada do władzy na nienawiści do tym co im się udało.... tak raczej nie da się niczego zbudować.... ...więc co wybrać? zostaje PO, które jest w miare neutralne...taka smutna prawda.

Gość niedobrze nioedobrze
do bazienki- bo widzisz, bo w pl zamiast stwarzac miejsca pracy, sie je zamyka= mniejsze wpływy do budzetu z podatków i = wieksze wydatki ( zasiłki dla bezrobotnych, zapomogi) znajomi chcieli zatrudnic w firmie kilka dodatkowych osób, bezrobotnych- mozna na to dostac z urzedu pracy dodatkowa kase ( no ze niby panstwo pomaga stworzyc nowe miejsca pracy), ale nie moga tego zrobic, bo urzad pracy nie ma wytycznych od rzadu. to ja przepraszam bardzo od wyborów rzad czy ministrowie nie mogli tego zrobic ??to czym sie zajmuja ?? !! :o kto by sie nie dostzał do polityki zawsze bedzie zle. a z po to ja uwazam ze juz tylko gorzej :o

niedobrze nioedobrze>>> ciekawe w jakim to regionie taki opóźnienia...u nas bez problemu daja z PUPu 18 tys na rozpoczęcie działności czy na utworzenie stanowiska pracy... osobiście korzystałam już kilka lat temu....przepisy są od ładnych paru lat ustalone, jeszcze za czasów SLD tak było, ZUS też jest niższy przez 2 lata jak otwierasz nową firmę. Teraz ruszył bardzo ciekawy program "Kapitał Ludzki" 6.2 ... z którego pisząc bardzo prosty wniosek można dostać aż 40 tys zł na rozruch nowej działalności a do tego jeszcze wsparcie pomostowe przez pół roku na opłaty do ok 1000zł z miesiąc..... więc spora kasa, minimalnym wysiłkiem.... sa tez spore przesunięcia w dofinansowaniu już działających firm- akurat ja z tego zamierzam skorzystać, wiec jestem na bieżąco....w urzędzie powiedzieli, że w tym roku warto, jak w żadnym innym, bo ma byc kasa, na 3x tyle projektów! i to będą ją dawać od razu, a nie po realizacji inwestycji, jak było do tej pory.... ...wykurzają mnie takie marudy, co się tylko w pierwszy m okienku cichutko spytają o dotacje, jeszcze nic nie umieją o projekcie powiedzieć, a później wszem i wobec krytykują, jak się nie da nic załatwić :P