Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wszystko wiedziec

Rozmowa o mnie na gg - archiwum

Polecane posty

Jestem ciekawska a to źle... Weszłam sobie dzisiaj do archiwum rozmowy mojej siostry z jej chłopakiem (nie znam go i nigdy go jeszcze nie widziałam). To fakt, że osatnio miałam ciężkie dni i bywało, że ciągle płakałam (w pokoju, a nie przy wszystkich) Nie chciałam by ktoś mnie pocieszał bo i tak nikt by nie dał rady. Ale tak sobie czytam, a tam takie teksty jak "że ona znowu się użala nad sobą, że zaraz się na nią obraże bo nie chce mnie pocieszać, żebym lepiej się do niej nie zbliżała przez najbliższy czas i, że bez sensu chodze do psychologa bo mi nic nie daje. Wgl pisze wszystko co robie. Rozumiem, że ją to może wkurwiać (jak to napisała), ale bez przesady, żeby o tym wszystkim pisać. Ja NIGDY o niej źle nie pisałam, nawet jak mnie wkurrzyła na maxa. Co jest chore ciągle wysyła mu nagie foty i ciągle o nim gada :o. Powiem szerze, że to co on na ten temat pisał to całkiem spoko, bo pisał, że mnie nie zna więc nie będzie oceniać, ale to co robie jest dziwne itd. Nie moge mówic nic mojemu tacie bo zaraz mówi to wszyskim (z nim nie ma tajemnic), ostatnio coś sie stało i jak zawsze mogłam ufac mamie ona tez zaczeła wszystko rozpowiadać, a teraz jeszcze siostra do której miałam 1000000% zaufanie i zawsze na nia liczyłam :(

Gość kdkdkd
Panienko, ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Nie mamy żadnego wpływu na to, co ludzie o nas mówią, kiedy tego nie słyszymy. Co więcej, mają do tego prawo. Mają różne emocje i odczucia, potrzebują się wygadać, a dla ciebie ważne powinno być TYLKO to, jak cię traktuje siostra w bezpośredniej relacji. Czytanie zaś czyjegoś archiwum jest wyjątkowo paskudne. I głupie.

tak wiem, ale od kiedy ciągle mi podbiera moje żeczy itd zaczęłam byc taka ciekawska. Niby nic w spólnego, a jednak to mnie do tego skłoniło. Zabiera mi spodnie, bluzki, a co najgorsze ostatnio kupiłam sobie nowe majtki i nigdzie nie mogłam ich znaleźć bo jak sie okazało siostra sobie je ubrała.. skarpetki też.. :o Już nie wspomne, że zabiera mi aparat, żeby robić nagie zdjęcia

Gość dkddkkd
No, to co innego, z tym powinnaś zdecydowanie skończyć powiedzieć jej, że sobie nie życzysz, a najlepiej chować te rzeczy przed nią.

Czy Was tol w kaiś sposób bawi czytanie cudzego archiwum na gg , ten łamacz haseł na gg powinni zlikwidować , ćiągle sie słyszy ze ktoś czyta nieswoje gg:O Niech Ona w zamian poczyta Twoje archiwum, jak jesteś taka mądra:O