Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiQ

Cera.! / To moje przeklęństwo. Pomocy. ?

Polecane posty

Nienawidzę ich. I siebie z resztą też. Oczywiście przez zaskórniki. Chodzę leczę sie . Mam już dość co inny dermatolog to lepszy przepisują jakieś maści kiedy żadna nigdy mi nie pomogła . NIGDY .! Z tym problem męczę się i męczę. Wstyd jest mi gdy muszę wyjść z pokoju. W szkole na ulicy odczuwam ogromny dyskomfort z tego powodu. U mnie w domu tylko ja ogólnie. Borykam się z tym problemem. Mam 16 lat i wyglądam jak potwór. zaskórniki jakieś syfy i od wyciskania [próbowałam wielu metod pozbycia siętego ] mam jakieś grudki dołki plamki. Najchętniej zdarłabym z siebie swoją skórę . i się jej pozbyła. Jak wężę. :D\\\' Może ktoś z Was zna jakieś leki co pomagają . za m-ce znowu idę do dermatologa. [ aktualnie przepisała mi epiduo ] ale mam wrażenie że jestem jak taki królik doświadczalny ciągle nowe maści a tutaj nic a ja dalej mam ten problem. Dodam że muszę do końca wakacji ich się pozbyć dokładnie .! MUSZĘ .! To ważne. Moge ejszcze dodać że na ciele ogólnie plecy i ramiona też mnie wysypało. ;/ Eh życie jest do dupy. ;/

Gość ollinkoś
ojj rozumiem cię, ja też się wstydxe swojego wyglądu- patrze w lustro i najchętniej zdarłabym z siebie tą wstrętną twarz. Wszyscy mówią że dermatolog pomaga, może wjedź na strone znanylekarz.pl i znajdź najlepszego dla ciebie dermatologa, a potem to już tylko wytrwałość i wytrwałość.

Gość mi bardzo pomogła masc
o nazwie A-derma dermalibour. mialam bardzo duzo wszelkiego gowna ktore tylko wyciskałam. nie mowie ze jest idealnie bo krotko jej uzywam ale roznice widze naprawde duzą. wejdz sobie na wizaz i poczytaj opinie o tym kremie. kosztuje ok 30-36 zl mozna znalesc ja albo w dobrych aptekach albo zamowic przez net.mi pomogla bardzo tu jej opis działania: Działanie: Owies RHEALBA został starannie wyselekcjonowany z ponad 80 odmian. Uprawiany jest pod rygorystyczną kontrolą. Jego wyciąg ma działanie łagodzące podrażnienia, odżywcze oraz gojące - nadaje produktom A-Derma wysoką jakość i potwierdzoną skuteczność. Są doskonale tolerowane nawet przez wyjątkowo wrażliwą skórę. Krem regenerujący do twarzy i ciała zalecany w zapaleniach skóry, w podrażnieniach podatnych na nadkażenia takie jak liszaje i opryszczki, pęknięciach, podrażnieniach okołoustnych. Do stosowania u dzieci i dorosłych. Może być stosowany także w wypadku ostrego podrażnienia pośladków u niemowląt. Nie zawiera substancji zapachowych, nie powoduje powstawania zaskórników. Zawiera: pełny wyciag z owsa Avoine Rhealba 3%, tlenek cynku 7%, siarczan cynku 0,1%, siarczan miedzi 0,2%, glicerynę 4%.

Miałas leki robione na receptę ? , one bardzo pomagają np. z Detreomycyną , rezorycyną , lub Metronidazol w zelu po 3.60 Wiem ze dermatolodzy przepisują straznie drogie leki, no cóż firmy muszą jakos zarabiać :O

na receptę miałam papkę' tak to się nazywało. ale też średnio niestety.

Detromycini 2.0 Spir Vini. 70% 50,0 Jeśli chcesz spróbuj tego co napisałem , kazdy lekarz 1 kontaktu Ci to moze przepisać 5 zł Kosztuje i bardzo dobre

A właśnmie ktoś z was wie coś o jakiś zabiegach co np pomagają .? Albo jak co z tymi hormonami .? :) A to co mówisz spróbuje . ;)

Gość ambiwalenccja89
nie daj sobie wcisnac tabletek anty:) Bo aprawde malo komu pomagaja... ja leczylam sie diane35 i po odstawieniu bylo jeszcze gorzej. Poza tym tabl. anty maja zly wplyw na organizm. musisz po prostu chodzic do derm. i probowac.... bo kazdemu pomaga co innego

trudno teraz mam miec epiduo. a co wy na to aby głodowką się spróbowac oczysćic .?

Gość Spokojna1
MartusiiiiiQ głodówkę to trzeba umieć przeprowadzać bo możan sobie tylko zszkodzić, na początek to zacznij o siebie dbać. O zdrowie w ogóle. Zaskórniki to problemy z jelitami. Ograniczenie cukru, węglowoadanów oczyszczonych, glutenu, za to spożywanie dużo warzyw i racjonalne odżywianie się tak aby organizm miał wszsytko czego mu potrzeba jest najlepszą walką z zaskó®nikami i innymi skórnymi problemami. Należy też utrzymywać ró∑nowagę zasadowo-kwasową organizmu ale to jest jakby równoznaczne ze sposobem odżywiania. Zależy też ile masz lat i na co chorowałaś, jakie leki przyjmujesz.

MartusiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiQ cierpliwości smaruj się epiduo, chwilę to potrwa ale po 2 tygodniach zobaczysz ze masz mniej syfków hi hi ja stosuje epidou i jest super. Też leczyłam sie wiele lat ale madry lekarz plu s dobry lek dają efekty. :-)