Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce się z nim przespac

Chcę się z nim przespac...Jak zwrócic jego uwagę?

Polecane posty

Gość chce się z nim przespac

Podoba mi się facet ze szkoły,uczy wf.Z tego co wiem lubi dziewczynki,chciałabym go miec tylko na jeden raz.Co zrobic żeby na mnie zwrócił uwagę?jestem dosyc ładna,więc myślę,że mogłabym go zdobyc,z tego co wiem miał dużo brzydsze ode mnie.Tylko nie wiem jak się z nim zapoznac i w ogóle pogadac.

Gość bara bara123455336
podchodzisz i mówisz-siema!pociągasz mnie jak diabli,może pójdziemy do toalety?ja bym tak zrobiła jakby mi sie facet tak strasznie podobał;d

Gość dora dora dora
Skąd ja to znam,pociąga Cię facet fizycznie,nie znasz go więc dlatego nie może Cię pociągac przysycznie,a może jak się poznacie to będzie coś z tego?Ja bym normalnie zagadała

Gość skoro facet jest
taki łatwy to w czym problem?krótka piłka;)

Gość też mam paru takich
na oku których mam ochotę przeleciec:)Takie życie

weź może idź do kościoła i wyspowiadaj się z grzesznych myśli i głupawych. Naśliń paluszek i poklikaj swoją myszką , to ci przejdą bzdurne myśli. Naucz się całkowania i różniczkowania , to poprawisz myślenie ścisłe. Przyda ci się w życiu bardziej niż rozkładanie nóg.

Gość lubie się przyciągają

Gość ludzie się przyciągają

Gość załóż worek na głowę i zdejmij
majty :P

Gość zdesperowana24
prosto z mostu powiedz o co chodzi. on w inny sposob nie zrozumie o co chodzi to tylko facet

Gość A dlaczego.....
Lepiej weż się dzisiaj za naukę,bo pewnie jutro jkąś klasoweczke bedziesz miala.Jesteś beznadziejna i brak Ci polotu.Bo jak sobie chciałas troche poklikac w klawiaturę...to jakis inny temat powinnas wymyślec.Ale widzisz do tego trzeba troche inteligencji i jakiegos ładu w głowie Tobie brak jednego i drugiego...aż mi Cie żal.Twoich rodzicow też jest mi bardzo zal...że maja takie durne dziecko.Po jakims czasie ,sama/sam...bedziesz sie tego wstydzic.....no chyba ,że się mylę...a to już nie rokujedobrze na przyszlosć :-P

Gość Maturzaczkasw35r
też tak miałam,niby chciałam z nim byc,bo mnie pociągał,a jak przyszło co do czego,jak się z nim zapoznałam i zwrócił na mnie uwagę to mnie odpychało od niego.To tylko pociąg fizyczny,facet pewnie jest przystojny.

Gość świat schodzi na psy

Gość długo grzebałas
żeby to napisać, teraz zapodaj na śmietnik