Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berobera

oglądałam film dokumentalny o matkach wychowujących sztuczne dzieci

Polecane posty

Gość berobera

W Anglii Takie hobby kobiet, mają lalki łudząco przypominające niemowlę, mają w swoim domu pokoje z dziecięcymi meblami, z 15 wózków wypasionych, dla dziewczynek i chłopców, ubranka gdzie jeden kaftanik czy koszulka kosztuje od 80 funtów a nawt 120 funtów. Całe wyprawki po kilkanaście tysięcy funtów , karmią te lalki, wstają do nich w nocy, wychodzą na spacery. Normalnie szok takie lalki http://www.dziennik.pl/files/archive/00105/To_match_feature_BR_105502g.jpg http://lh3.ggpht.com/_2HD2G2FWAVA/R5EkTeHsmuI/AAAAAAAAAH8/gnYeMdLqSIc/IMG_2178s.jpg nie jest to dla was nienormalne ?

Gość lidka11111
rzeczywiscie ludzaco podobne do niemowlat, to JEST chore, z kolei nie wydaje Ci sie ze takie dokumenty bywaja troche naciagane?

Gość berobera
nie było naciągane pokazywano domy tych kobiet mają po kilka lalek preśliczne pokoje dziecinne, szkoda że nie korzystają z tego prawdziwe dzieci nawet pozłacane elementy mają meble, ubrania ona te ubrania wącha ,układa, wiąże kokardki mężowie to tolerują ale jeden powiedział że to nienormalne

Gość drugi link ci nie wchodzi

Gość lidka11111
w takim razie podziwiam tych mezow ;P nawet gdybym przyjela do wiadomosci fakt ze w ten sposob te kobiety unikaja mniej przyjemnej czesci wychowywania dzieci typu pieluchy, choroby etc. to przeciez pozbawiaja sie tez usmiechu, reakcji typowych dla czlowieka - paranoja

Gość takie lalki powinni dawac
kilkunastoletnim smarkulom - może zastanowiłyby się co to znaczy opieka nad dzieckiem i użyłyby głowy zanim zachciałoby im się seksić.

Gość m............................w
takie lelki... masz rację powinni to wprowadzic jako obowiązkowe zajęcia i to juz w gimnazjum

Gość berobera
nastki z gimnazjum powinny dostać do opieki takiego dzieciaka płaczącego a jak niektóre by się zachęciły ? :-O

Gość ja bym sie bała takiej lalki
bez kitu:/

wydaje się to dziwne ,ale zwierzęta jak nie mają małych też ,,opiekują" się nieraz maskotkami itd. Więc może to nie aż takie dziwne..

Gość kkkkm
Te kobiet mają dostatecznie dużo pieniędzy żeby realizować swoje najdziwniejsze fantazje. Nie takie rzeczy robią ludzie. Ich życie, ich sprawa.

Gość Ale my jesteśmy ludzmi
i mamy rozum,z którego powinnismy umiec korzystać i to nas różni od zwierząt.

Gość kiedys było cos takiego
tylko nie wiem gdzie, ze nastolatki opiekowały się lalkami-niemowlakami, które płakały gdy były głodne itp. trzeba je było jakoś karmić, przeiwjac nawet w nocy. normalnie tak jak przy opiece nad żywym dizeckiem. miało to na celu uswiadomienie nastolatkom, że seks niesie za sobą pewne konsekwencje a nie tylko przyjemnośc.

wydaje się to dziwne ,ale zwierzęta jak nie mają małych też ,,opiekują" się nieraz maskotkami itd. Więc może to nie aż takie nienormalne ...

Chociaż z drugiej strony te kobiety mają swój rozum.. ale czasem instynkt macierzyński może brać nad nim górę

ja tez to tu ogladalam, maja one robione recznie na zamowienie lalki, to byloo okropnee

Gość berobera
ale co to hobby wnosi do życia tu w Polsce widzę jak matki na forum kombinują ciuszki jedna od drugiej jak dziecko podrośnie bo wszystko drogie a taka maniaczka lalek trwoni tysiące funtów na buciki, buteleczki, ubranka od włoskiego projektanta

Gość kkkkm
Ale jesteście wredne i nietolerancyjne, a głównie zazdrosne, ze wasze dzieci nie maj.ą takich ładnych rzeczy. Głupie pindy

Gość kkkkm
Ludzie idiotko trwonią miliony na najdziwniejsze hobby i to ich sprawa!

Gość dccnnccn
Widziałam też film o tych kobietach i to nie jest tak, że one nie mogą mieć dzieci. część z nich NIE CHCE dziecka, bo nie, bo za dużo ambarasu i pieluch. A takie sztuczne dziecko - czemu nie, fajna zabawka.

Gość a co to was obchodzi
ich kasa i moga sobie wydawac na lalki jak chca! Robia komus tym krzywde?

Dla mnie to makabryczne ,a lalki jak z horroru :(

Gość gerda solle
staraczki powinny sobie kupić takiego realistycznego noworodka podobno zachodzi się łatwiej w ciążę

Gość 0908
Ja nie toleruje blużnierstwa..,ale o kurwa!!!to strasznie chore.

Gość gerda solle
no nienormalne są te baby :-O brakuje słów komentarza a z drugiej strony to mnie śmieszy :-D

Gość ikwejhd
Wiecie, np u królików występuje tzw ciąża urojona, psy potrafią opiekować się maskotkami... myślę że po prostu są takie kobiety które pragną opiekować się potomstwem. Dlatego kupują te lalki. Ja nie mogę mieć jeszcze dziecka bom za młoda, więc do opieki kupiłam sobie królika :P

Królik to taki średni do opieki,bo nie jesteś mu do szczęścia potrzebna,wystarczy,że dasz jeść :P