Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrikkaaaaaaaaaaaaa

Najładniejsze perfumy..wasze TYPY..

Polecane posty

Gość 1003
a ja nie mogę utrafić na takie ulubione perfumy :(...uwielbiam słodkie owocowe zapachy (nie orientalne)....jest bardzo mało takich perfum a jak są to kosztują ponad 200 zł...

Gość 1003
czytałam różne recenzje na temat perfum i wyczytałam ze Kylie Minogue Showtime są takie słodziutkie,owocowo landrynkowe...zamówiłam próbkę i wcale takie nie są,przynajmniej dla mnie

Gość czerwienio buhahahha
od kiedy beckhamy to wyzsza polka??

slodkie, landrynkowe sa britney spears- fantasy slodkie tez sa lacosta- touch of pink i cacharel- amor amor a pozostale z ulubionych to calvin-one 212 tommy girl fajne pachnidelka tez sa z vs

perfumy z rossmana są gorszej jakości niż kupowane np. we Francji w oryginalnych butikach i drogeriach - dużo podróżuję i mam perfumy z różnych zakątków świata - nie twierdzę , ze to podróby(pachną niby tak samo), ale ja wyczuwam różnicę w trwałości i ogólnie zapachy są jakieś taki jakby... hmm... bardziej przejrzyste - YSL za 40 zł... To prawda. ja mam kupowane wody w Angli i są o wiele trwalsze i mocniejsze niż kupowane w Polsce. Tyle, że podobno w markowych perfumeriach są doskonałe podróby.

Gość bzdury gadacie
🖐️

Gość Diesel mmmm
przepiekne perfumy to Diesel fuel for life (ale te podstawowe, bo teraz tworza jakies nowe zapachy, ale nie sa tak ladne jak te pierwsze). ladne sa tez Naomi Campbell Cat Deluxe At Night

Gość ajajajaja CK
CK In2U

Gość gość
Versace-Crystal Noir, nuty orientalno-kwiatowe, lekki, świeży zapach. Idealnie sprawdzi się na romantyczne wieczory. Dostałam od męża oryginalny a obecnie kupuję na goia.pl odpowiednik, bo też jest dobrej jakości ale w znacznie niższej cenie ;)

Gość gość
Versace-Crystal Noir to mój numer jeden. Świetnie sprawdza się jesienią i zimą, używam go na co dzień. A na lato zdecydowanie wybiorę nowość Carolina Herrera-Good Girl. Połączenie nut cytrusowych i kwiatowych idealne dla mnie :D Już czekam na pierwsze wiosenne promienie słońca żeby zamówić jak zawsze na zapachowiec.pl ;)