Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozolka 123456

Nienawidzę swojej pracy!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zozolka 123456

Nienawidze chodzic co dzien do tej pracy, chociaz pracuje dopiero 2 tygodnie to jej nie znoszę!!! :(:( Niestety, nie mogę nic na to poradzic, musze w niej tkwic, bo teraz znalezc inna prace to wielki cud :(:( Czy ktos jest w podobnej sytuacji?

Gość zozolka 123456
w publicznej placówce..........mundurowej

Gość zozolka 123456
:(

Gość mam27
ja jestem w takiej samej sytuacji, moja praca mnie przygnebia, chce zrezygnowac ale nie moge

Gość zozolka 123456
mam27 rozumiem Cie, kurcze, czemu tak musi byc? najgorsze jest to, ze zrezygnowalam z poprzedniej pracy, bo chcialam soebie polepszyc..a wyszlo odwrotnie...:( na dodatek przez to, ze mam taka beznadziejna prace to moj chlopak dzis mi powiedzial, ze sie zmienilam, ze jestem smutna i ze czasem nie wie jak ze mna rozmawiac :( juz teraz to w ogole sie zalamalam :(:(:(:(

Gość zozolka 123456
szkoda, ze tak malo osob sie wpisuje, ale to dobrze, przynajmniej wiadomo, ze jestescie zadowoleni ze swojej pracy, fajnie. moze ja kiedys tez tak powiem....

Gość Szambiarzem jestem i lubie
swoja prace !

Gość mam27
ja jak przychodze z pracy to idze spac, zeby o tym gownie w ogole nie myslec

Gość nie mam juz sił......
Ja tez nienawidze swojej pracy...Tych zawistnych ludzi wokół mnie, knowania, obmawiania, oszukiwania.... :( Przerzucania na mnie ich obowiązków, za marne grosze :( Marzę o spokojnej pracy wśród zyczliwych ludzi i atmosfery współpracy a nie mobbingu...

Gość Globus.
Ja jestem sanitariuszem na Izbie Wytrzezwien , w pracy pekam ze smiechu jak przywoza nam pacjetow .

Gość ullllaaaaaaaaaa
kurcze nie zazdroszcze...kiedys sama przerobilam taka opcje-zmienilam prace bo chcialam miec lepiej...i po dwoch tygodniach zwolnilam sie z tej nowej firmy bo nie moglam tam wytrzymac...koszmar...Ale nie ma tego zlego, potem znalazlam nastepna w sumie niezla ale teraz jestem naL4 bo jestem w ciazy i czekam na dzidziusia:) Uszy do gory..a jak naprawde jest fatalnie to nie zwalniaj sie na razie tylko zacznij szukac innej...trzymam kciuki:)

Gość JAGGGGAAAAAAA
TO TY JESTES????????????????

Gość bikkkka
rozumiem Cie Autorko :( mam tak samo. A pracvuje w tej pracy już 10 miesiecy i nienawidze jej tak jak pierwszego dnia :/

Gość tgrfbh tbeh
j aod poltora roku jak juz sie biore za szukanie nowej - dotsaje premie i awans i podwyzke - tak glupio troche odejsc...

Gość zozolka 123456
witam wszystkich dziekuje za zaintersowanie moim tematem... najgosze jest to, ze nie ma sie na to wpływu, pozostaje chyba zacisnac zeby i szukac nowej pracy z nadzieja zmiany na lepsze... powiedzcie tylko jak sobie radzic z takim zlym samopoczuciem? Bo ja widze po sobie, ze przez taka beznadziejan prace to nic mi sie nie chce :(

Gość zozolka 123456
:( ide po piwo.... bo rano trzeba wstac do tej durnej roboty :(

Gość Mhhhhhhh
Ja tez swojej nienawidze - moze nie samej pracy a ludzi z ktorymi wspolpracuje. Nie moge od tak sobie zrezygnowac bo moge pracowac tylko dla tego pracodawcy w tym kraju, no chyba ze przejde caly meczacy dlugotrwaly proces uzyskania pozwolenia na prace dla innego pracodawcy od poczatku!!!. Czuje sie jak wiezien bo chce byc w tym kraju a moja dobrowolna rezygnacja z obecnego miejsca pracy = powrot do Polski.