Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Zadzwonić?

Polecane posty

Mój chłopak nie odzywa cały dzień. Ostatni sms dostałam wczoraj o 18. Do dzis zero odzewu mimo że pisałam. Komórkę ma wyłączoną. Nigdy tak nie robił. Boję się, że coś mogłoby mu się stać. Mieliśmy dzisiaj o 15 spotkać się, a tu nic... Martwię się o niego. I zastanawiam się czy nie zadzwonić do jego brata czy wszystko w porządku. Ale z drugiej strony obawiam się, że mogę wyjść na wścibską babę która wszystko kontroluje, a przecież nie o to chodzi :O:O.

Gość asiawawa
a długo się znacie? jeśli tak i w dodatku masz dobry kontakt z jego bratem to ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła.

tez tak mialam, jutro albo na wieczor wlaczy tel i napisze, ze bardzo przeprasza ale... no i jego historyjka zdarzen :) od Ciebie zalezy co z tym zrobisz...

Jeteśmy ze sobą już 10 miesięcy. A telefon mam do jego brata ciotecznego, z którym mój chłopak pracuje, ale właśnie prawie go nie znam i widziałam go tylko raz :O

aha i nie dzwonilabym do jego brata. on nie raczy Cie poinformowac co sie z nim dzieje wiec... ale zrob jak chcesz.

Ajajajaj zjadam cukierki jeden za drugim :O. Mamy o 16 wykupione bilety do cyrku :O. Nigdy mi takich numerów nie robił :O Ale jak się okaże że jakaś głupota czy coś do dostanie niezły opieprz

radziłabym zadzwonić i po prostu zapytać czy wszystko w porządku, przecież nie musisz wypytywać go o szczegóły : czy wie co On robi czy robił przez ten czas, gdzie był itd. Po prostu jak zadzwonisz będziesz pewniejsza, a on utwierdzi się kolejny (zapewne) raz, że Ci zależy bo się martwisz :)

Ta ale gdybyśmy my tak im zrobiły to już by nam dawno podziękowali :)

Poczekaj z tym dzwonieniem. Takie historie rzadko kończą sie tym, ze on np. mial wypadek, albo coś w tym stylu. Zreszta dostałabyś, myslę informację od tego kuzyna, gdyby to było cos poważnego.

Gość idz z kumpelą do tego cyrku
zeby nie przepadły bilety. A tak w ogóle to ja na bank bym zadzwoniła! Może coś się stało! A jak zadzwonisz i brat powie,że żyje itp itd ,to kop w dupę by był tak wielki jak obie Ameryki!!!

Gość Ty chyba jesteś chora
umówiłaś się dzisiaj na 15 Poza tym który facet chce być kontrolowany 24 godz. na dobę ? Wyłączył komórkę bo ma dosyć twojej nachalności - tak trudno tobie to zrozumieć ? Postaw jeszcze na nogi jego bliższa i dalsza rodzinę bo facet nie ma dosyc twoich kontroli, a oddadzą ciebie na dziekanę

Jeśli do 16 nie odezwie się to zadzwonię do jego brata. Koralowa też tak myślę, że jakby stało mu się coś poważnego to jego brat by zadzwonił.

A..rzeczywiscie, 15stej jeszcze nie ma... Poczekaj z tym dzwonieniem. Mówię ci poczekaj. Nawet gdyby o 16stej nnie przyszedł.

Wcale nie jestem nachalna, ale jak facet nie daje znaku życia to co mam myśleć??? Faceci to idioci. Dziwne, że kobiety tak się nie zachowują. A tak na marginesie to zadzwonił przed chwilą. Będzie niedługo u mnie. Ciekawe jak się wytłumaczy. IDIOTA

I tak wogóle to napisałam mu że nie mam ochoty iść do tego cyrku i jak było ciężko napisać jednego sms-a bo taki zapracowany to niech teraz odpoczywa . Zrobię sobie z koleżankami babski wieczór filmowy i będę się tak samo dobrze bawić :)

Gość zozolka 123456
i co odezwał sie??

Gość wwrrr
ej, ale w czym problem, skoro sie nie spozni na spotkanie, albo spozni sie minimalnie?

Gość trytrjrtjtrf
i jak się sprawa potoczyła?

Pokłóciłam się z nim. Powiedziałam mu że olewa mnie. On nie widzi problemu bo niby zaspał i zapomniał komórki i że to ja robię wielkie halo. Odwołałam spotkanie. Powiedział, że jak chce sie spotkac to żebym napisała. Ale ja nie napiszę. Dodam że chcieliśmy się zaręczać, ale jak mam przyjąć pierścionek od kogoś takiego? Po ślubie może będzie znikał na niewiadomo ile czasu i nie odbierał telefonów, a ja będę się martwić. I jak tu wyjść za niego.. Nie chcę takiej przyszłości.

Gość mrrrrrrrrrrrrrrrrruk
więc postanowiłaś z nim zerwać? a jak on się zachowywał podczas waszej rozmowy?

No nie zerwę z nim ale zastanawiam się nad jego charakterem. A podczas rozmowy nie przeprosił mnie. Był obojętny ale nie wiem co czuł bo przez telefon nie da się wszystkiego zobaczyć. No ciekawe czy dzisiaj do mnie przyjedzie. Jak nie to znaczy że jest zawzięty

Gość wwrrr

Gość wwrrr
ale co on takiego zrobil wlasciwie?

Olał sobie mnie od wczoraj się nie odzywał. Przypomniał sobie o mnie dopiero o 15 dzisiaj i nawet nie przeprosił za swoje zachowanie. W tym problem. A teraz się nie odzywa bo uważa że to ja jestem przewrażliwiona widocznie.

no bo jesteś przewrażliwiona i w dodatku rozhisteryzowana nie napisał parę godzin i wielka sprawa, jak będzie cie miał dość to wcale sie nie zdziwię do kibla też z nim chodzisz?

Nic by mu się nie stało gdyby sms-a napisał. Nie lubię takiego zachowania u facetów.