Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Zadzwonić?

Polecane posty

Właśnie wydaje mi się że on tak to potraktował. Ale ja zdenerwowałam się tym, że nie zadzwonił a ja się martwiłam o niego, gdybym wiedziała że tak zrobi zostałabym w domu a nie jechała wcześniej na stancję do innego miasta. Zjadłabym domowy obiadek a tak muszę siedzieć przed kompem i się nudzić. Zastanawiam się czy puścić mu sygnała.

E może starą panną nie zostanę:D Jeszcze młoda jestem. :D:D Ale wkurzył mnie i tyle :P Myślę, że nie wnerwiłabym się tak mocno gdyby powiedział przepraszam za to że nie zadzwonił. A on tak nie zrobił.

Wcale nie pusczałam mu sygnała Zadzwoniłam. Okazało się że jest na miescie z kolegami. Chciałam sie dzisiaj spotkać, pogadać, pogodzić się ale on powiedział że nie może. Wiadomo dlaczego... To już koniec

Gość doradca87
jak to koniec?

Gość monalizą bylas mi
przykro mi... facet chyba jest niedojrzały... zycze Ci powodzenia w znalezieniu innego ODPOWIEDZIALNEGO faceta :) trzymaj sie ciepło :)

bluszcz. najpierw histeria bo facet przez kilka godzin nie był "na lini". a teraz pretensja, że sobie inaczej zaplanował niedzielę i nie może się spotkać po tym jak mu powiedziała że odwołuje spotkanie. gdzie sens gdzie logika? żal dno i pół metra mułu.