Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lubie czekolade

schudnac ok 10 kg, kto ze mna? jakies doswiadczenia?

Polecane posty

Gość
dzisiaj: mleko z płatkami 173 kcal (chyba) gorąca chwila 37 kcal jabłko 60 kcal jajecznica z 3 jajek 180 kcal 2 kromki chleba razowego 196 kcal kawa capocino 60 kcal 2X herbata zielona 10 kcal kawa czarna 5 kcal Razem:721 kcal :(

Ja dziś mleko z musli,kawe z mlekiem i łyżeczką cukru;) a na obiad warzywa na patelnie.Na kolacje planuje 2 jajka i pewnie jeszcze jedna kawka bedzie.

ja sie waze w poniedzialek. dzisiaj musze cos pocwiczyc bo sie ostatnio opuscilam.w sobote chyba na piwko pojde, a co! i tak wszystko wysikam ;) ja dzisiaj zjadlam: -4kromki pieczywa wasa z szynką -wypilam maly tymbark -jogurt na 2 sniadanie -platki z mlekem na obiad noi pozniej pewnie jakies jablko lub kisielek slodka chwila czy cos takiego. ide chyba pocwiczyc. chyba:)

Dziewczyny jeszcze nic po mnie nie widać :( a jak nie schudnę? albo nie będzie różnicy w wyglądzie...? :(:(:(:(:( niby wiem że to dopiero tydzień, ale zaczynam się martwić :( chyba jem za dużo :( dzisiaj mam jakiegoś dołka :( Dzisiaj mało piłam, śniadanie- musli ok 25g z jogurtem winogronowym, kawa z łyżeczką cukru obiad- zupa grochowa 2 wazówki, kawałek mięska z zupy 2 cukierki czekoladowe :( i 2 łyżki musli tego co na śniadanie nie dojadłam, kawa z łyżeczką cukru na kolacje już nie wiem co zjeść może 1 jabłko i szkl. soku warzywnego??? ćwiczenia chyba zrobię siłowe dzisiaj: brzuszki i wymachy nogą (na pupę)

gumikawka ja tez mam dziś doła czy dam radę... :( Cały tydzien jadłam baaardzo malutko, ale dzis na obiad zjadłam.... sznycla z odrobiną ziemnikaów i surówką :O Ile to mogło miec kalorii? Na kolację 2 kromeczki chleba razowego z almette, ogórkiem ziel. i ceb. zieloną. Daria słodka chwila ma 120 kal nie 37, skąd masz takie info? Chciałam zjec wczoraj po 22 bo od 18 byłąm kosmicznie głodna, ale jak zobaczyłąm że ma tyle kalorii to chrupnęłam tylko kawałek chleba ryzowego... Dziewczyny ja jestem cały czas głodna..Gdybym schudłą chociaz gram miałabym motywację, a tak???

Gumikawka po tygodniu diety to nie zobaczysz zmiany w wyglądzie,może brzuch będzie mniejszy-bo mniej jesz:) Na razie straciłas dużo wody,dopiero nastepne 2-3 tygodnie będziesz tracić tłuszcz a to na pewno zauważysz-CIERPLIWOŚĆI życzę:):) Ja po 2 tygodniach nie widziałam różnicy ale lepiej się czułam!Dopiero później widać spadek wagi po ubraniach itp.-cudowne uczucie!!! Zresztą sama zobaczysz jak to jest po miesiącu diety-Powodzenia.

Chciałabym żeby było widać już efekty :( Nie lubię mieć dołka może to przez tą dietę? Na kolacje zjadłam sałatkę z kapusty pekińskiej, ogórka zielonego, papryki czerw. i w kosteczkę pokrojonego plasterka polędwicy sól i pieprz i połowę jabłka ale to już osobno

ja na kolacje jablko. i zamierzam na tym poprzestac. ja sie waze w poniedzialek. jutro mila mi 3 tydzien diety!!!! 1 raz tyle wytrzymalam! ale mam motywacje, bo jak chce cos zjesc to sobie mysle ze sie wakacje zblizaja, cieplo, a ja bede wkurzona i nie bede sie miala w co ubrac:)

jakaś tam 3 jak Ty przyrządzasz te warzywa na patelnię? Kamień księżycowy ja też jestem ciągle głodna, może w tym tyg trochę mniej bo brzuszek chyba się przyzwyczaja do mniejszych porcji np. teraz jestem syta po tej surówce, ale ogólnie najgorzej mam wieczorami po kolacji jak zjem o 18 to już za 2 godz. jestem taka głodna że nie wiem staram się o tym nie myśleć i nic nie podjadam, zapijam głód wodą- oczywiście niewiele to daje ;) teraz przesunęłam sobie kolacje na ok 19 bo chodzę późno spać. Dołka mam też chyba przez to że najprawdopodobniej rozstaniemy się z chłopakiem... Tylko żebym przez to nie przerwała diety....

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
witam Was:) ja 2 lata temu schudłam ponad 10 kg, teraz przy wzroście 167 cm waże 60-61 kg, w porywach do 62 :) i chciałabym zrzucić jeszcze ok. 5, ale jakoś motywacji nie mam:(

Gość
kamień księżycowy- ja nie zjadłam słodą chwilę tylko zupkę gorącą chwilę (rosół z kury z makaronem) i na tym opakowaniu pisało, że jedna porcja ma 37 kcal...

zjadłam 4 kostki czekolady!!!!!!!!!!!!!:(:(:( Jestem przed okresem może to przez to mi się tak chce słodkiego !!!

Gość
gumikawka-1 kostka czekolady, ale mlecznej ma 30 kcal :/ ale to nic, czasami możemy sobie pozwolić na coć słodkiego, w końcu raz się tylko żyje ;P nie po to w końcu żyjemy żeby sobie wszystkiego odmawiać ;) a ja właśnie skończyłam ćwiczyć: 60 brzuszków, 50 skłonów, 20 przysiadów,nożyce, niby nie wysiliłam się za bardzo z tymi ćwiczeniami, ale jestem skonana i nogi mi się trzęsą... :/

daria23 jak Ty liczysz kcal. takich produktów, potraw gdzie niema podane kcal? np. obiadów czy własnej roboty surówek? Może jednak powinnam jeść z 500-700kcal dziennie a nie ok 1000?

gumikawka 1000kcal dziennie to dobra dieta. stopniowo zmniejszaj kalorie jak sie sie troszke zoladek skurczy. bo inaczej bedziesz ciagle glodna. ja zaczelam od wiekszych porcji i jem teraz naprawde o wiele mniej niz poprzednio

Gość
gumikawka- właśnie z tymi obadami, to jest najgorzej bo nie zawsze wiem ile co ma kcal

Gość
dzisiaj: 6 kromek pieczywa chrupkiego (graham) 130.8 kcal jabłko 60 kcal zupa"Gorąca chwila" (serowa z grzankami) 63 kcal 1 pieczywo wasa 25 kcal wypiłam 1 kawę capocino z mlekiem 60 kcal 1 herbatę zieloną 5 kcal kawę czarną z mlekiem 5 kcal

Gość
Razem:348,8 trochę za mało jak na dzisiaj, chyba pójdę sobie jeszcze coś wszamać bo głodna jestem :P

ja dzisiaj: na sniadanko 4 kromeczki wasa, taki miszmasz ze wszystkim. czyli topiony serek serek zolty itp. pozniej jogurt i teraz rosol i wieczorem walne jabluszko i tyle :)

Gość
Kobieto Ty jesz jeszcze mniej ode mnie :> jak Ty możesz mieć później siły na ćwiczenia? :P Ja jeszcze zjadłam jeszcze zupę grochową 66 kcal i jeszcze 1 jabłko

Ja dzisiaj na śniadanie nic- bo za późno wstałam ;) , na obiad zupa pomidorowa z makaronem 2 wazówki, ok 16 na podwieczorek 1 ogórek kiszony i 150ml jogurtu, a na kolacje może 1 szklanka soku warzywnego i nie wiem co do tego może jakąś surówkę zrobię, mama poszła do sklepu ma mi kupić fasolkę czerwoną w puszce to może zjem na kolacje połowę puszki ok 100g, bo czytałam że kolacje białkowe powinno się jeść a fasolka ma sporo białka w połowie szklanki - 7g białka i 105 kcal.