Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorepinoczka

pocieszcie mnie

Polecane posty

Gość lorepinoczka

czy znacie kogoś kto : 1. miał ciążę jajowodową (usunięty jajowód) 2. endometriozę i zaszedł w ciąże?

Gość podnos
up

mam znajomą która po usunięciu jajowodu w wyniku ciąży pozamacicznej urodziła 3 dzieci tak, że spoko

Gość oj Rafinka rafinka
pisze się także a nie tak, że :p

Gość mixed berry
nie wiem co to endometrioza ale mam kolezanke ktorej lekarze nie dawali zadnej szansy na zajscie w ciaze kiedykolwiek. Gdy juz sie z tym pogodzila zaszla w ciaze 5 lat temu i ma slicznego synka a pare dni temu napisala mi na nk ze spodziewa sie drugiego dziecka :) jej ciaza miala byc cudem wiec jak widac cuda sie zdarzaja :)

Gość to juz zalezy od lek
wiesz,moja kumpela urodzila corke ,potem usuneli jej jeden jajnik ma endometrioze i inne schorzenia i nie wie jakim cudem zaszla w ciaze drugi raz z blizniakami w dodatku dwa dni po m-ce

Gość szampana złota
tutaj to nawet zachodzą w ciążę z wyciętą macicą i bez jajników cuda :-D

Gość to juz zalezy od lek
tak a gdzie to przeczytalas?jesli nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj.... matko co za wredne babsztyle

Gość lorepinoczka
dzięki bardzo potrzebuję przeykładów pozytywnych uwierzcie...

Gość miałam do czynienia
Z Mamą, która zaszła w ciążę - nota bene o której wiedziała zaledwie 7 tygodni przed porodem (Wcześniaczek - 25 tc), - po usunięciu jednego jajnika. Gdy zaczęła odczuwać dolegliwości bólowe była pewna, że drugi jajnik do usunięcia, okazało się, że jest w ciąży:). Nie wiem co było przyczyną usunięcia jednego jajnika niestety.

Gość ektopowa
Nie miałam nigdy endometriozy ale usuniety jajowód w zwiazku z ciaza pozamaciczna a teraz jestem mama dwoch slicznych coreczek. :)

Gość ehh1
mam usunięty jeden jajnik a potem urodziłam dwoje zdrowych dzieci, ciaże bez komplikacji i ja czułam sie bardzo dobrze także nie martw sie jak jest owulacja to sie uda a endometrium można odbudować lekami znajdź dobrego gina i on ci pomoże. Mi też wrózyli że nigdy nie urodze dziecka a teraz otwieraja buzie ze zdziwienia że mam dwójkę :D

Gość bukaa
Moja koleżanka miała endometriozę i urodziła dziecko. Wprawdzie po zakończeniu leczenia długo nie mogła zajść w ciążę, ale lekarze twierdzili, że z powodu blokady psychicznej.

ja mialam ciaze pozamaciczna,usunieta mi jajowod,po tej ciazy urodzilam dwoch synow,a planowalam tylko jednego;) nie leczylam sie ,w ciaze zaszlam bez problemu,rok po laparoskopii,bo tak planowalam. Jesli chodzi o endometrioze,to trzeba sie po prostu leczyc i znam wiele osob,ktore pomomo tej dolegliwosci maja dzieci,dlowa do gory!!!!!!

Gość lorepinoczka
jeszcze raz dziekuję za wszystkie pocieszające mnie przykłady jesteście super :-)