Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollllllla

dziewczyny, wejdźcie, wypowiedzcie się!

Polecane posty

Gość karollllllla

Powiedzcie mi, co faceci widzą w takich laskach http://www.fotka.pl/ranking/kobiety_wszystkie_przedwczoraj.html ostatnio przylapalam mojego faceta na flircie interentowym z tymi pustakami, wkurwilam sie konkretnie, czy facetów takie laski kreca? czy są to dla nich jedynie cycki i tylek, a dziewczyny potrzebują zupelnie innej? inteligentnej, porządnej, czułej? o co tu biega do cholery, niech mi ktoś odpowie. faceci mile widziani

może na co dzień mu brakuje flirtowania z tobą i dlatego szukał innej kobiety z którą może poflirtować

Gość karollllllla
jestem daleko, więc nie czuje potrzeby dbania o mnie, zainteresowania mną i moim życiem. Boli mnie to niesamowicie. Dlaczego poswięca czas jakimś babom, a nie mnie. Jestem ładna, mam ładną figurą, faceci się za mną ponoć oglądają, dlaczego on nie chce walczyc o mnie?

Gość karollllllla
czuje się czsami, jak gdyby ktoś wbił mi noz w serce, potrafi poswiecac czas na beznadziejne flirty ale ze mna nie ma czasu rozmawiać, jak przyjdzie co do czego, wychodzę, nie ma mnie w domu wtedy się denerwuje. Nie cierpi gdy ktoś na mnie spojrzy na ulicy, wydrapałby oczy. Ale w życiu codziennym ja jetsem tutaj, a on tam. Ja myślę o nim cały czas, mam wrażenie że on o mnie w ogóle.

Gość sssssssssseli
a dlaczego inetresujesz sie facetami, ktorzy flirtuja z pustakami w necie? on ma taki charakter, takie upodobania, lubi laleczki, ale sa tez inni faceci. pytanie, dlaczego sobie takiego wzięłas?