Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosoos

czuje sie jak wieśniara

Polecane posty

Gość sosoos

czuje sie żałosnie, wszyscy teraz spotykają sie ze znajomymi, wychodza gdzies tylko ja siedze w domu jak debil! Czuje sie okropnie, jestem wysoka chuda, kupiłam sobie pierwszy raz od kilku miesiecy jakąś bluzke ubralam i zaczelam plakac bo wygladam w niej jak wystrojony kosciotrup! Czuje sie jak wieśniara, wszystkie dziewczyny ladnie wyglądają, mają ładne ubrania, tylko ja jak ze wsi, potarmoszona, tak chciałabym łądnie wyglądać:( Chciałabym przytyć i być niższa :( Nie chce z domu wychodzic, bo wsród ludzi czuje sie jak ostatnia dziwaczka, jak zyrafa z nogami antylopy, w których kolana są takiej samej grubosci jak uda a łydki sa tak chude, że rurki wyglądaja jak dzwony :(:(:(:(

Gość nie obrażaj dziewczyn ze wsi
Ty miastowa, bo jak prawdziwa modelka wyglądasz :) :) :)

Gość sosoos
wygladam nierpoporcjonalnie, okropnie, wszystko na mnie wisi, mam brzydkie ciuchy a nowych nie mam kasy zeby kupic, nie mam stylu, nie wiem co mi pasuje co nie i czuje sie beznadziejnie, chce mi sie ryczec, zaszyc w pokoju i nigdy nie wyjść, a tu jutro trzeba sie jakos pozbierać i iśc do szkoły.

Gość nie obrażaj dziewczyn ze wsi
masz net , poczytaj sobie rady stylistów. dobre ciuchy mozna tanio w lumpie kupić

Gość wieszak 1347

Gość PANI WIOSNA5689
nIEJEDNA DZIEWCZYNA CHCILABY WYGLADAC JAK TY M.IN JA :) :)

Gość ja tam na wyprzedazach kupuje

Gość sosoos
chciałabym łądnie wyglądac, ubrac sie jakoś dziewczęco, a ja chodze ciagle w tym samym , bo nawet jak mam pieniadze to nic ładnego nie moge na siebie znaleść. mam juz dosc, wydaje mi sie, ze wygladam jak antylopa, do tego ciagle smutna i zmeczona.

Gość tez sie
tak czuje:( nie jesteś sama

Przeciez jest tylko chudzin w TV, ktore potrafia sie ladnie ubrac. bierz z nich przyklad... Albo wez jakas znajoma pod reke, zeby ci pomogla dopasowac ciuchy

Gość seeb
ja też tak miałam i czasem mam ... jeśli chcesz to napisz do mnie na emaila seb103@op.pl chetnie popisze :)

Gość malokto
No to masz typ urody Anji Rubik. Popatrz na jej zdjęcia, patrz na ubrania, które na niej ci się podobają i szukaj podobnych fasonów!

Gość pryszcz na doopie
buhahahha topik z przed 3 lat :D

Gość malokto
seeb pewnie studiuje archeologię ;)