Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalleczka87

Ja juz nieweim co mysleć o Nim???a WY???

Polecane posty

Sprawa jest troche skomplikowana...otóż od dłuższego czasu nieukłada nam sie z ężem,postanowiliśmy sie rozstac lecz nadal razem mieszkamy ze wzgledów finansowych.Dzis rozmawiałam z jego( naszym) kolega i zaraz potym miałam straszna awanture że niemam prawa rozmawiać z jego kolegami....bo oni mne chca tylko przelecieć,wpadł w furie juz nawet chciał do niego dzwonić z pretensjami.Czy on jest zadrosny???Ja juz nieweim co mysleć,zależy mi nadal na nim ale kompletnie nierozumie jego zachowania...w zeszłym tyg.chciałam isć na impreze z naszym wspónym znjomym-(który zawsze był naszym przyjacielem) to od rzy usłyszałam nieprzyjemne podteksty(uważaj żeby cie ktoś niezwinął na dupczenie.Od paru miesięcy powtarza że z nami to juz koniec a jednak zachowuje sie tak jakby mu to niebyło całkiem obojetne...miedzy nami jest seks i w zasadzie to chyba tylko tyle.Co ja mam myśleć????

Gość nike92
Wiesz co według mnie t jest zazdrosny z zresztą faceci o są bardzo skomplikowani sama swojego nie mogę zrozumieć :/

Gość znawca ekspert fachowiec
zaczyna się już u niego syndrom Otella albo psem ogrodnika jest? inne samice by pukal a Tobie zaluje to jest bez sensu !