Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosprawdzi

Kto sprawdzi?

Polecane posty

Gość ktosprawdzi

Witam! Czy mógłby ktoś sprawdzić przy poprawnie napisalam te zdania po angielsku? Otrzymanie piątki nie może spowodować,że osiądziesz na laurach.Musisz wysilić mózg i spróbować zrobić coś więcej. Przestań się obijać cały dzień. Getting an 5 in chemistry can’t cause you to rest on your laurels. You must rack your brain and trying to do something more. You can’t screw around all day! Wyglądasz ,jak milion dolarów, więc to nic dziwnego,ze wszyscy Cię lubią. You look like a million dollars, so it isn’t strange that all like you! Jesteś stworzony do miłości. Masz coś wspólnego z Bradem Pittem? You are just made for love! Have you something to do with Brad Pitt? Z góry dziękuje;)

Gość ktosprawdzi

1. Nie chce mi sie:) 2. \"a\" stosujemy przed określeniem rzeczownika.ale tylko w liczbie pojedyńczej. \"nic dziwnego\"= \"no small wonder\". Spolszczasz. 3.\"just\" oznacza \"po prostu\". Czas? Raczej Present Perfect bym kombinowała,ale to zalezy jak przeredagujesz zdanie. To tyle. Sama pokombinuj,bo sie inaczej nie nauczysz.

Gość ktosprawdzi
I tak dziękuje;P To wszystko, co napisałam to właśnie wykombinowałam ,wiec może sie czegoś nauczyłam