Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..mei..

Jestem niepełnosprawna. Facet mnie odrzucił...

Polecane posty

Witam. Mam 29 lat. Jestem niepełnosprawna (nie mogę chodzić), ale samodzielna i zadbana. Ostatnio iskrzyło między mną a jednym chłopakiem. Niestety gdy znaleźliśmy się sami i zaczęło być gorąco, on mnie odrzucił. Czuję się jak szmata. :( Czemu taka osoba jak ja nie może znaleźć partnera? :(:( To takie niesprawiedliwe. Chciałabym zaznać chociaż seksu jeśli już nie mogę miłości, czemu nawet to nie jest mi dane? :(

Gość fgjkhk
Facet się wystraszył i tyle, bo może nie był gotowy na związek z osobą niepełnosprawną, a sądził, że może będziesz później czegoś więcej od niego chciała. Uświadomił to sobie tylko i powiedział Ci w głupim momencie. Pewnego dnia ktoś się w Tobie zakocha...i będziesz szczęśliwsza niż wielu pelnosprawnych...los jest sprawiedliwy...a wiem sama, ze wielu facetom nie przeszkadza niepelnosprawnosc kompletnie. Mnie, jako kobiecie, nie przeszkadzałoby, że facet jest na wózku KOMPLETNIE, jeśli, jak Ty mówisz, byłby samodzielny:) Dodam jeszcze, że mój tata jest sparaliżowany, ale razem z mama kochamy go bardzo i nie przeszkadza nam to.

Ja już powoli przestaję wierzyć, że los jest sprawiedliwy. Koleżanki w moim wieku mają już mężów i dzieci :( Mieszkam sama, facet mi sie podobał, zaprosiłam go na drinka i było naprawdę fajnie dopóki... no właśnie. :( Chyba takiej osobie jak ja nie wypada mieć erotycznych pragnień. Miałam raz seks, jak miałam 20 lat, ale facet był wyjątkowy. Powiedział, że nie mogę oczekiwać niczego więcej, ale jeśli chcę i mam ochotę, on mnie zaspokoi. Było cudownie, romantycznie, dostałam bukiet z dwudziestu białych róż, ale czemu takie coś zdarza się raz w życiu???

Gość kdkdk
A czemu to los ma być w ogóle sprawiedliwy??

Gość kdkdk
Panienko, takie coś nie zdarza się czasami nawet kobietom pełnosprawnym i ze wszystkim pozostałymi atutami włącznie. A ty stroisz fochy na wóżku:(

Gość em5
Mei, zdrowe atrakcyjne kobiety w tym wieku takze maja problem z poznaniem wartosciowego faceta na dluzej, wiec to nie problem niepelnosprawnosci tylko facetow do dupy.

Gość kobieta czaka norissaaaa
pojedź do jakiegoś fajnego miejsca i poznaj dziś jeszcze kogoś. albo poszukaj w necie, innym się udało ci może też :)

Wiem, że poznanie wartościowego faceta na dłużej graniczy z cudem. Ale ja myślałam, że chociaż seksu zaznam w życiu, jestem ładną szczupłą kobietą. Nawet seks to zbyt wygórowane marzenie? :( Przecież mam swoje potrzeby... Po tylu latach przestałam wierzyć, że znajdę miłość życia, ale może chociaż zaznam przyjemności cielesnych...

Gość sassak
Nigdy nie trac nadzieji. To nie takie proste zaproponowac kobiecie seks.

jest takie fajne słowo , być asertywnym, nie udało się z jednym, to co świat się skończył, trzeba próbować dalej aż do skutku . Pozdr

Gość niepełnosprawny
TEZ JESTEM NIEPEŁNOSPRAWNY, SĄ NA SWIECIE NAPRAWDĘ FAJNI FACECI...JA SZUKAM TAKIEJ SAMEJ KOBIETY...

Gość Lena 24
radzę Ci uważać z tym, że jak nie miłość to przynajmniej seks, bo możeż najnormalniej w świecie się w nim.......zakochać.......mimo że ten ktoś grałby z tobą w otwarte karty. to przykre wiem, bo każdy przecież pragnie miłości i również blizkości fizycznej. Ale popatrz sama w jaki sposób piszesz o tym twoim byłym jak miałaś 20 lat: było romantycznie, bukiet róż, był wyjątkowy......jesteś pewna że z twojej strony to tez chodzilo tylko o seks? może nawet do końca sobie tego nie uświadamiasz, ale może byłaś w nim zakochana......Nie odrywaj seksu od miłości, nie da sie, jest to szczególnie mało możliwe dla kobiety zapisz się na jakiś sport dla ludzi niepełnosprawnych, jakaś siatkówka może, koszykówka, pływanie, poszukaj nawet na necie, jest wiele takich rzeczy, tylko trzeba poszukać....może spróbuj wśród mężczyzn którzy też są niepełnosprawni, może oni docenią cię jako kobietę, bo np wiele razy też zostali odrzuceni jak próbowali z pełnosprawnymi kobietami. Myślę, że to byłaby dla ciebie na pewno duża szansa. I pamiętaj nie oddzielaj seksu od miłości, bo będziesz jeszcze bardziej cierpieć. Życzę Ci z całego serca żebyś już wkrótce miała jedno i drugie z jednym facetem:) :) A jeszcze bardziej Ci życzę żebyś najpierw miała miłość a później seks z miłości i żebyś poczuła sie jak kobieta:)

Witam choruje od kilku lat na chorobe parkinsona i z tego powodu zostawiła mnie żona i zabrała mi syna 8 lat zostałem sam i ci powiem że tacy ludzie nie zasługują na naszą miłość poprostu są tego nie warci ja już pogodziłem się z tym że prawdopodobnie do końca zostane sam ale jeszcze mam jakąś nadzieje i dla mnie nie liczy się jak ktoś wygląda czy ma rece czy nogi liczy się człowiek nie przejmój się będzie dobrze

i jeszcze dodam że seks nic jest nie wart bez uczucia zaufaj mi ostatnio gdzieś słyszałem takie mądre słowa komu pan bóg cierpienie zadaje kto je znosi ten szczęśliwym zostaje pozdrawiam mariusz

Gość jguukif
wiesz co? a ja powiem inaczej - nie chciał cię skrzywdzić, myślę że 100 razy gorzej czułabyś się jeśli za przeproszeniem by cię 'przeleciał' bez żadnego uczucia a potem stał się obojętny i chłodny, udawał ze cie nie zna itd. nie chciał ci robić niepotrzebnej nadziei

Gość elektroultra
Witaj! Jeżeli z jakiś względów jesteś osobą po części niepełnosprawną, a odczuwasz popęd seksualny i nie możesz go wyładować, to ja jestem do Twoich usług, by Cię wreszcie z tego wyzwolić! Oczekuję zadbania i higieny. Jestem kulturalnym, przystojnym 38-latkiem o oryginalnej urodzie. Za swoją usługę oczekuję niewielkiej rekompensaty. W krajach bardziej cywilizowanych niż Polska, takie usługi są refundowane przez państwo, niestety u nas jest to ciągle temat tabu. Ofertę kieruję do Pań z regionu małopolskiego bądź śląskiego, choć nie wykluczam i dalszych regionów.

Gość gość
20.26- post przerażający czy żałosny nie mnie oceniać "Gdybym mówił językami ludzi i aniołów, a miłości bym nie miał, stałbym się miedzią brzęczącą lub dźwięczącymi cymbałami. Gdybym posiadał dar prorokowania i poznał wszystkie tajemnice i wszelką wiedzę, a wiarę miałbym taką, że góry bym przenosił, a miłości bym nie miał, byłbym niczym. Gdybym też innych nakarmił wszystkim, co posiadam, i szczycił się, że wydałem własne ciało, a miłości bym nie miał, niczego bym nie zyskał." Miłości życzę wszystkim-również sobie ;)

Gość gość
Witaj! Jeżeli z jakiś względów jesteś osobą po części niepełnosprawną, a odczuwasz popęd seksualny i nie możesz go wyładować, to ja jestem do Twoich usług, by Cię wreszcie z tego wyzwolić! Oczekuję zadbania i higieny. Jestem kulturalnym, przystojnym 38-latkiem o oryginalnej urodzie. Za swoją usługę oczekuję niewielkiej rekompensaty. W krajach bardziej cywilizowanych niż Polska, takie usługi są refundowane przez państwo, niestety u nas jest to ciągle temat tabu. Ofertę kieruję do Pań z regionu śląskiego, choć nie wykluczam i dalszych regionów. didopol22@op.pl

Gość gość
to juz sie zaczyna bazowanie na cierpieniu i potrzebach innych. jestes mloda ladna napewno kogos znajdziesz, odpowoednie nastawienie, troszke pozytywnego humoru i bedzie dobrze;). a skad jestes?