Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr_Bad_Guy

życie

Polecane posty

Wszystko mi się zawaliło na głowę, ojciec umarł, rodzina się rozpadła, mieszkam w ruinie, jak tak dalej żyć?

Gość jakos
to sobie wszystko powoli poukładasz... nie masz wyjscia, dasz rady

Gość jakos
Wiem coś o samotności.A dlaczego piszesz , że rodzina Ci sie rozpadła? co się wydarzyło?

Po prostu życie, żona mnie nie kocha od kilku lat, ale ja dopiero niedawno to zrozumiałem i nie chcę być problemem w osiągnięciu jej szczęścia. Dlatego odszedłem.

Wiem wszystko na ten temat, mam 35 lat ale to po prostu boli, i chciałem tak po prostu z kimś pogadać. Nie pytam dlaczego, bo wiem, nie proszę o radę, bo wiem, nie szukam nikogo, bo nie chcę, ale chciałbym po prostu z kimś porozmawiać. Zwyczajnie anonimowo porozmawiać. O wszystkim i o niczym, muszę się oderwać od przeszłości i zacząć nowe życie.

Gość jakos
no cóż... życie z kimś bez milości to gorsze od życia w samotności

Chociaż tego nie chcesz, znajdziesz siłę na dalsze życie. Gdyby nie trudne życiowe sytuacje, człowiek nigdy nie przekonałby się jaki jest silny...

Gość jakos
lubie pogadac ale to nie jest dobre miejsce na szczerą rozmowe, jesli zechcesz napisze na adres który podałes

Gość dobrze wiesz ze musisz
zaczac zycie od nowa , b jak sie zalamiesz to pojdziesz na dno . A tego przeciez nie chcesz prawda?? chccesz jakos sobie ulozyc zycie? no to do przodu . Masz prace? wynajmij kawalerke i zacznij zycie sam niekoniecznie samotnie , poznawaj ludzi wyjdz gdzies do jakiegos pubu czy co? nie mozesz olac wszysstkiego co ci zostalo .. jeszcze mlody jeszes :)

Widzisz, mam mieszkanie po ojcu, ale nie wiem, czy chcę się z kimś spotykać, nie mam ochoty błaznować podrywając jakąś dziewczynę, nie mam ochoty poznawać ją od początku itp.

Gość nie kaze ci poznawac odrazu
wiem ze tak jest , od nowa wsystko ukladaj poz nawaj , przekonuj i w ogole ale pomysl z drugiej strony pokaz swoja dobre strone te ktore lubisz , wyobraz sobie jak poznajesz kogos, jak ktos patrzy na ciebie , jak komus zalezy i ne mowie juz . dzis . a mieszkanko moze wyremontuj z lekka? nie jakis luksus ale zeby schludnie wygladalo.

Gość znawca ekspert fachowiec
inni ludzie gorzej maja i zyja!

Gość racja racja koelgo
wypierdziel wszystko co ci przypomina zle czasy pomaluj sciany kup kanape-stolik szafe i telewizor . to ci wystarczy zobaczysz poczujesz sie jak pan we wlasnym domku

Gość NIKI_35
Rozumiem co czujesz-3 dni temu zmarl mój tato-czuje pustke i zal ale niestety trzeba zyc dalej,trzeba sie pozbierac i żyć w zgodzie ze soba

Wywalam z domu co mogę i w tym tygodniu skończę remont łazienki, jednak z łazienką nie porozmawiam

Gość pogadaj tu z nami
co mozna poradzimy