Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latkaaaa

przeszkadza mi moje dziewictwo

Polecane posty

Gość 26latkaaaa

wstyd mi przeszkadza mi i czuje sie z tym zle:O

to wpadnij do mnie już ci nie będzie przeszkadzać:P

to ja się spytam jako zupełny laik. Jak to jest z tym przeszkadzającym dziewictwem, boli, uwiera, nie można założyć spódniczki czy co jest nie tak ? Nie kapuję nic, a nic.

Gość to się puść
i po kłopocie

Gość 26latkaaaa
nabijajcie sie dalej...kobiety w moim wieku juz rodza dzieci aja siedze i czekam nie wiem na co...i po co mi bylo to czekanie ? glupia ubzduralam sobie seks z milosci i lata mi uciekaja:O musze sie wyzalic

no więc zaproponowałem tobie żebyś wpadła do mnie ale ty chyba nie łapiesz klimatu:P

Gość OLOLLLLLLLLLO
a ja chciałam czekać, potem zrobiłam to bez miłości w wieku dopiero - jak na Twoje 26 lat - 20 lat i ŻAŁUJĘ jak cholera, bo facet się po pewnym czasie okazał totalnym debilem :(

ech, no bez przesady. Moja koleżanka mając 25 lata poznała faceta (moim zdaniem wygląda jak ogr) w którym się zakochała i jest szczęśliwa... i pozbyła się "tego wstrętnego dziewictwa" :-) cheer up

Gość OLOLLLLLLLLLO
więc czekaj .. na pewno się niedługo ktoś dla Ciebie znajdzie, a przynajmniej nie będziesz się potem dręczyć :(:(

Gość sarzyna1213
Powinnas byc dumna,i zatrzymac to dla tego kogo naprawde pokochasz,i zechcesz spendzic z nim reszte zycia.Moja zona miala prawie24 lata jak sie pobieralismy.Bylem jej pierwszym chlopakiem pod tym wzglendem.

Gość Tobi
Nieprzejmuj się takie kobiety jak ty są dla mężczyzn najcenniejsze.

Gość Tobi
DKMG jeżeli chciałbyś mieć żone to taką co się puszczała tak?

Nie co się puszczała a w miarę doświadczoną a to pewna różnica ale jak samemu jesteś prawiczkiem to ciężko ci wytłumaczyć zawiłości seksu:P

ale halo, moment, przespanie się z kimś to nie jest od razu puszczanie. Nie popadajmy ze skrajności w skrajność.

Gość Tobi
Gadacie bzdury. Jeżeli znalazłem kobiete z którą chciałbyś być do końca życia to wole żeby to była dziewica i ją wszystkiego nauczyć niż taką o kturej by mówili co niektóży że ją mieli.

Tobi jasne nauczycielu tylko kto ciebie nauczy bo jak mniemam ty też będziesz utrzymywał swoje prawictwo do tej jedynej:P

jeśli ci przeszkadza wystaw na allegro, w Fakcie, czy Super Ekspresie nie opiszą, bo to już było i nie będzie więcej.....

Gość massakkrraaa
jeśli w wieku 26lat przeszkadza ci dziewictwo to wystaw dupe pierwszemu lepszemu a nie chrzanisz o tym na forum. Rany, co za czasy kiedy dziewictwo jest wstyd

Gość Tobi
DKMG wydaje mi się że jesteś zwykłym dzieciakiem jeżeli twierdzisz że jestem prawiczkiem, chciałbyś mieć tą wiedze o kobietach co ja.Mam żonę z którą jest mi w łóżku bardzo dobrze i która była dziewicą jak się poznaliśmy.

Gość gbttry
mi tez przeszkadza!!! mam 25 lat i czuje sie fatalnie, wstydze sie tego brzemienia!! :(

Gość massakkrraaa
a czy masz to wypisane na czole? to połóż łeb na torach i nie truj

Gość iczi
Co wy dziewczyny, dlaczego tak sie niedobrze oceniacie, nie spotkalyscie widocznie odpowiedniego faceta, a jak w koncu znajdziecie to bedziecie zalowac ze poszlyscie z pierwszym lepszym. Trzeba uzyc swojego powabu ale z takim , ktory moglby byc waszym mezem, szanujcie swoje geny. Bardzo was szanuje i pozdrawiam

Gość gbttry
nawet nie wiesz jak zaluje ze nie poszlam do lozka jak mialam okazje teraz to mi wstyd ze w tym wieku jestem dziewica, nie przyznam sie facetowi nawet mowy nie ma :(

Gość jeden_szczery
Tak tak. Pocieszajcie je dalej. Po prostu kretyni. Jak ja bym spotkał 26 letnią dziewice to bym uznał, że coś z nią nie tak i że wcale nie lubi seksu. I od takiej trzymałbym sie z daleka. Pozatym dobra kochanką nie będzie nigdy. A tobi idiota od razu od puszczaskich wyzywa niedziewice. Albo jak facet woli doswiadczone to zaraz, że woli puszczalskie. Debil totalny. Dziewczyno nie czekaj, dużo życia już przegrałaś, a miłość nie pisana jest każdemu. Baw sie puki końcówka z najpiękniejszych lat młodego ciała, ci zostały...

Gość anette1234
do jeden szczery- ale głupoty. Ja byłam do 22 roku dziewicą i gdybym nie spotkała kogoś kogo pokocham i zaufam to bym była do tej pory. A kochanką jestem naprawdę dobrą. Więc nie ma reguły

Gość jeden_szczery
Takie bzdury to opowiadaj w gazetkach Brawo. Znalazłaś miłość i teraz kozaczysz. Nie masz pojecia jak by było. A było by na 100% tak jak z autorką tematu. Bo taka jest naturalna kolej rzeczy w przyadpku samotności i ciekawości seksualnej. A kochanką to dobrą może i jesteś ale po pierwsze ty zaczynałaś mająć 22 lata i początku nie były takie super zapewne... po drugie w porównaniu z rówieśniczkami co zaczynały w wieku np. 17 lat byłaś beznadziejna za pierwszym razem i kilkoma nastpenymi o ile nie ciągneło sie to miesiacami, a po trzecie o tym czy jesteś dobra to niech zdecyduje kto inny a nie ty sama.

Gość mikelie
jak czytam to forum to sie ciesze ze mam chlopaka z ktorym jestem od dwoch lat nie jestem dziewica i sie z nim ohajtam:D uffffff a mam dopiero 20 lat ......to co czuje kobieta ktora ma 26 i jeszcze tego nie robila ani nie ma faceta !!!!!!!!!!!!!

Gość jeden_szczery
Tobie anett coś tam po prostu nie "zdążyła" zwiększyć sie potrzeba do granic wytrzymałości, posiadania kogoś i potrzeby seksu i chęci jego zasmakowania, więc nie pierdol, że koleżanka ma sie nie przejmować itp. Bo byś jej kurwa mać napisała, że lepiej być 60 letnią dziewicą niż niedziewicą co zasmakowała seksu bez miłości.,

Gość patam
tobi to troszkę przesadza, bo z kobietami dziewicami często jest tak, że jak się rozhasają, to końca nie widać... tylko u nich ciekawość bierze górę, czyli jak by było z tym innym? :-) lepiej mieć taką, co się "wyszalała" (nie puszczała i nie mówię wyłącznie o szaleństwach w kategoriach seksu) niż taką, której później odbije... :-)