Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26latkaaaa

przeszkadza mi moje dziewictwo

Polecane posty

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
jeden szczery Twoje posty sa tak prymitywne ze az zal czytac radze zajrzec dziecko do slownika i sie ort pouczyc a nie pierdlolic glupoty:P:P:P:P:P od kiedy bycie dobrym w lozkuz alezy od tego kiedy sie stracilo cnote?:O boze skad tacy debile sie biora?:o wg Twojej chorej teorii kazda nie-dziewica jest boska kochanka a kazda dziewica nie...zal komentowac!

Gość jeden_szczery
Facet weź nie pierdol. Dziecinada to przyczepiać sie ortów i wypominać to innym. Może mam dysleksje?? Nie pomyślałeś o tym?? I na pewno nie będzie dobrą kochanką... Napewno nie tak dobrą jak rówieśnicy tacący cnotę wcześniej. Może po jakimś czasie wszystko sie unormuje ale na początkach będą beznadziejne. I takie są niestety fakty. Bo taka panna będzie coraz trudniej łamać bariery przed np. połknieciem spermy albo zwykłym seksem oralnym.

Gość jeden_szczery
Ajć przepraszam To była kobieta. Cóż, czyżbym obraził twoje umiejętności łóżkowe??

Gość ciacho z herbata
proponuje sprzedac dziewictwo, ja tak zrobilam , kasa wpadla spora, facet byl szczesliwy i ja tez, bo mialam dosc bycia 24 letnia dziewica

Gość jeden_szczery
Tak w ogóle to nie wydaje mi się, żeby atrakcyjna kobieta mogła być dziewicą w tak późnym wieku :( Niestety to prawda, że większosć dziewic to brzydkie panny, albo najzwyczajniej oziębłe. Ale koleżanko nie słuchaj tutaj tych idiotów bo oni by napisali, że lepiej stracić cnote nawet po 60 niż teraz bez miłości. Debile...

Gość takaprawda
jeśli w wieku 26lat tak bardzo przeszkadza Ci Twoje dziewictwo to wystaw dupe pierwszemu lepszemu, a nie siedzisz na kafe i biadolisz... Ja mam 24lat i również jestem dziewicą. Nie robię z tego powodu problemu, po prostu nie skorzystałam z łatwych i szybkich okazji. Chcę by mój przyszły był ze mnie dumny. Natomiast jeśli jakiś kolo wyśmiałby mnie z powodu mego stanu, to sorry,ale już nie byłby mój. Nie byłby mnie wart taki.

Gość jeden_szczery
Taka prawda a wiesz żę seks w póśnym wieku to nie to samo co zakazany owoc w wieku nastoletnim? Ciekawei mnie kiedy tychces czerpać z niego przyjemność. Panny w tym wieku zakładają rodziny już a ty cnotka... powodzenia.

Gość jeden_szczery
takaprawda. powiem ci jedno jeszcze. Jesteś najzwyczajniej w świecie głupia. Chodzi o ostatnie zdania z wyśmianiem itp. Otóż widzisz. Nawet jak masz coś z pięknej kobiety... to każdy, ale to każdy pomyśli, że w tym wieku dziewictwo to coś dziwnego. Każdy facet też. Każdy pomyśli, że jesteś oziębła, coś z tobą nie tak, nie lubisz seksu albo żeś lesba. Natomiast powiedzą to co im podpowiada logika "to duma" "to zaleta" "to skarb"... a prawda jest taka, żę będą uciekać od Ciebie meżczyźni bo będą sie obawiać, że seksu nie lubisz. Więc przykro mi to stwierdzić, ale jesteś w fatalnej sytuacji... Więc lepiej bierz pierwszego lepszego bo umrzesz jako dziewica...