Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śliwka w kompocie_

coś słodkiego

Polecane posty

Gość nie tylko ty
ja praktycznie nic nie jem, ale chociaż raz dziennie musi być coś słodkiego. jakaś paczka czipsów, batonik, cukierki.. albo guma do zucia :)

Ja też tak mam :( , tylko ze o linię nie muszę sie martwić :P:classic_cool:

Gość łohoooo
sliwka w kompocie mam baardzo podobnie;d tez caly czas mam ochote na cos slodkiego, czy to czekoladka czy ciasteczka i spelniam swoje zachcianki a i tak nie tyje;d;d ale jakos mnie to za bardzo nie martwi;) a Ciebie?;d

Gość łohoooo
jaka tam cukrzyca, poprostu slodkie z nas dziewczyny;d wlasnie sobie jem moje ulubione michalki;d mmmmmm

Gość łohoooo
ja zazwyczaj od razu po zakupach transportuje to co mnie najbardziej interesuje do swojego pokoju i wszyscy zapominaja ze cos takiego bylo kupowane;d;d u mnie dziala;)

Gość herbatnik 87
przylanczam sie do grona slodkich dziewczyn... ja tez ciagle cos slodkiego musze jesc i to bezopamietania ile jest tyle zjem... na szczescie nie tyje po tym ;) nawet mam opis taki slodyczany ;d

Jak sie ma w rodzinie np. babcię z cukrzycą to jest jakieś prawdopodobieństwo ze Ty na starosc bedziesz ją mieć , a u mnie niestety moja babcią ma cukrzycę starczą

Ale co tam będziemy żreć słodycze ile tylko wleźie :classic_cool:

Gość herbatnik 87
phi na cos trzeba umrzec...

Gość znawca ekspert fachowiec
wezcie warzyw pozryjcie (blonnik) i zdrowych tluszczy z masla i orzechow!

Gość łohoooo
oj tam starosc... a moze wczesniej samolot na mnie spadnie i zgine? ;p ja tam wole korzystac jak mam i jesc tyle ile chce;d ale na serio mamy farta ze nie tyjemy. mam kolezanke ktora po jednym ciastku, takim wiekszym z cukierni juz musi sobie odpuscic na kilka dni:/ chyba bym padla gdybym byla na jej miejscu

No faktycznie ale z cukrzyca nie mam zmiaru sie męczyć , z tym tyciem to róznie bywa , zalezy od metabolizmu , mozemy sie chlubić naszym metabolizmem :classic_cool:

noo ja też :D chyba bym w depresję popadła :D no cóż.. rzeczywiście moja babcia miała cukrzycę.. miała bo już nie żyje, ale to nie od cukrzycy. co do owoców to wcinam też jabłka, mogłabym pochłaniać kilogramami :D

Gość łohoooo
a jak! jak mamy podstawy to dlaczego nie;d ja osobiscie wychodze z zalozenia ze nalezy korzystac z zycia i jak chce zjesc michalka to jem michalka (wlasnie realizuje ta koncepcje;d;d;d)

Gość łohoooo
tak, tez jem duzo owocow. ale np herbaty to slodze pol lyzeczki, czy kawy;]

Mi zawsze mówili ze to co jemy w młodosc , to będziemy odczuwać na starosc:O Zebym na starosc nie był gruby i otyły , teraz sie ciesze , potem będę płakać :O Tak nam babka z Bioli gadała ze teraz mamy sie dobrze odzywiac , bo na starosc to odczujecie

przed okresem mam zawsze ochotę na coś słodkiego.... czekolada nadziewana truskawkami albo jakiś batonik albo ptyś :)

Gość łohoooo
gdybym tak sluchala kazdego nauczyciela to nie dozylabym tego wieku:P mowila tak bo chciala Ci odebrac przyjemnosc mlodosci!!!;p;p a ja tam zawsze mam ochote na nadziewana truskawkami czekoladke;p;p a przed okresem mam ochote rzucic sie pod pociag;]

Gość łohoooo
a ja kolejnego michalka i zastanawiam sie jak wielki bedzie kryzys jak sie skoncza... ;) bo zazwyczaj nie patrze ile zostalo zeby nie martwic sie na zapas;p

Gość łohoooo
chamstwo i skandal! wlasnie zauwazylam ze do putelka wlozyli jakies inne, puste zeby zmiescilo sie mniej michalkow.... co za beszczelnosc. dobra, teraz cos dla zdrowia;d ide po pomarancze;]