Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_1989

Ciągle mokra wkładka kObiety wy tez tak macie??

Polecane posty

Gość Karolina_1989

Witam chyba mam maly problem podmywam sie i rano i wieczorem ale aby umyje sie dziwnie pachnie z mojej pochwy i zaraz wydostaje sie obfity sluz mam tak od zawsze nie wiem co to moze byc ginekolog mowi ze to normalne ale chyba nie do konca skoro non stop zmieniam wkladki i czuje sie nie komfortowo kiedy chlopka chce sie kochac boje sie ze bedzie czul ta nie ladnie pachnaca woń..;/

Gość mirrabel
ja tak nie mam,ale koleżanka ma od zawsze i też stwierdzono ,że taka jej uroda.Jeżeli ginekologicznie wszystko jest ok ,to poprostu musisz siebie polubić,a zapach?....dla kogoś innego może być sexi.Tylko nie rób z tego problemu,bo z tego co mowila koleżana sporo kobiet tak ma i przeważnie mają większą ochotę na sex niż pozostałe-to chyba dobrze nie?

Gość Karolina_1989
mirrabel sluchaj masz racje co do sexu bo codziennie masturbuje sie kilka razy nawet a do tego jestem dziewica :( ehh

Gość porannaaa
kup płyn do higieny intymnej zapachowy to powinno pomoc:-)

Gość Karolina_1989
Myje sie plynem zawsze zmieniam bo tez myslalam ze moze od plynu jakies uczulenie ale ciagle to samo :( czuje sie malo komfortowo

Gość gość
Sa w sklepach takie wkladki w rozowym pudelku pachna jak te cukierki ice albo guma troche ;p moze one pomoga bo naprawde mega pachna i ten zapach utrzymuje sie caly czas az do wymiany na nowa ;) jakos na C nazwa chyba ;)

Gość gość
Nigdy nie używacie zapachowych wkładek, przecież to z góry przesądzona grzybica.!

Gość gość
Ja używam zapachowych i nie mam grzybicy