Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestopieciolatka

pomozcie!!!

Polecane posty

Rozstalam sie dzis z facetem ktorego bardzo kocham, dla niego zrobila bym wszystko, ale musialam to zrobic, widzialam ze nie kocha mnie juz, co zrobic zeby tak nie bolalo? strasznie to przezywam, nawet raz mi sie slabo dzis zrobilo chyba z nerwow, niestety nie wolno mi sie denerwowac, mam nadzieje ze nie wroci moja zaleczona choroba. nie myslalam ze bedzie to az tak trudne

kochana musisz sie mocno trzymac bedzi ebolalo bardzo dlugo..ja mojego zostawialm para rezy bo traktowal mnie jak szmate i powiatrzal ze mnie nie kocha, on zostawial mnie, potem wracal itd.i tak w kolko. potem on pokochal mnie, zaszlam z nim w ciaze, ammy dziecko a ja do niego nie czuje zupelnie nic i jestem z nim tylkoze wzgledu na mala i wiem ze to juz nie potrwa dlugo. tez tak mam ze jak sie mocno denerwuje to robi mi sie slabo, wymiotuje itp.dobrze ze to skonczylas teraz niz mialoby sie to ciagnac w nieskoczonosc. boje sie tylko ze do niego wrocisz i kolo sie zamknie..:(

JA TEZ WYMIOTUJE, TO CHYBA NERWY, STRASZNIE ZLE MI BEZ NIEGO

a skad wiedzialas ze CIe juz nie kocha?mial kogos na boku, ranil CIe?moiwil Ci to lub inne przykre rzeczy? ja pamietam jak moj powiedzial mi kiedys jakie 3lata temu na ulicy "nie kocham cie juz":(( a dalej z nim jestem tragedia. zaczernij sie zanim sie trafi jakis podszyw co popsuje nam rozmowe: