Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serona26

Czy mozliwa jest ciaza jak sie ma okres ze skrzepami,czy ktoras tak miala?

Polecane posty

Gość Serona26

Czy mozliwa jest ciaza jak sie ma okres ze skrzepami,czy ktoras tak miala?Moze glupie pytanie,ale moze ktos tak wlasnie mial.Prosze o odpowiedzi.

Gość saraouna
podbijam bo mialam i tez nie wiem czy moge wykluczyc ciaze

Gość pojebane no
co miesiac sa skrzepy

Gość nutka dekadencjiiiiiii
ja mam skrzepy co misiac to znaczy zem jest bezplodna :O?

Gość pfi
O matko - dziewczyny - skrzepy nie swiadcza o bezplodnosci - ratunku - co Wy wygadujecie? sKAD TAKI POMYSL? Mam prawie 40 lat i troje dzieci - najmlodsze ma 7 lat - zawsze mialam problem ze skrzepami i krwotokami, bo to sie jedno z drugim wiaze. Jesli sie boicie bezplodnosci, to do lekarza - badac sie, a nie wymyslac sobie problemy na zapas.

Gość saraouna
..chodzi o to czy w tym krwanieniu podczas ciazy moga sie pojawic skrzepy- zluszczajace sie sciany macicy.....czy wystepuja one tylko podczas zwyklego okresu..............:|

pfi - chyba źle zrozumiałaś. Autorka próbuje potwierdzić brak ciąży przy pomocy określenia \"jakości\" krwi miesiączkowej. Totalna bzdura, ale dzieci tak już mają :D

Gość pfi
Lilitka - Odpowiedzialam niejako hurtem :D Fakt - dziwnie wyszlo :D Saraouna - jesli krwawisz i masz skrzepy to w ciazy nie jestes - masz miesiaczke, a skrzepy z cala pewnoscia nie jej syndromem - natomiast jesli sa i powtarzaaj sie to nalezy o tym poinformowac lekarza-ginekologa. Tak - skrzepy to ekekt zluszczania sie scianek macicy.

Gość Serona26
Zgadza sie to glupie,ale jak poczytacie sobie topik o kobietach ktore mialy okres w ciazy i nic nie wiedzac o niej zyly.Dopiero po 3 miesiacach sie dowiaduja ze to 3 miesiac i co wtedy.Mi chodzilo czy ktoras kobieta miala okres ze skrzepami normalnymi jak w okresie i byla np 4 albo innym tygodniu ciazy.

Gość saraouna
no o to sie wlasnie rozchodzi..........skrzepy czyli sciany macicy sa normalne w okresie, kobitey myla okres z plamieniem czy tam krwawieniem bedac w ciazy a nam chodzi tylko o to czy podczas tych ciazowych plamien jest sama czyta krew, bo na moj rozum jak sie sciany zluszczaja to nie ma mowy o ciazy bo tez by sie zluszczyla. sory ze tak jakkrowie na rowie ale chyba jakies niezrozumienie zapanowalo :)