Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laseczka23

ostry seks

Polecane posty

Gość laseczka23

ostatnio kochalam sie z nowym partnerem...powiedzial mi po wszystkim ze widac ze lubie ostry seks...tylko hmm...dla mnie to nie byl ostry seks...moze bylo dosc szybkie tempo i gleboka penetracja ale to chyba jeszcze nie swiadczy o tym ze seks jest ostry...stad moje pytanie glownie skierowane do facetow co tzn ostry seks dla was?

Gość didl
już na wstępie mi sie podobasz ;-**

Gość didl
ostry sex to taki po którym obie strony są wypompowane ;-)

Gość nastepna
to chyba od osoby zalezy nie? :o

Dla mnie ostry seks jest wtedy gdy łapiąc kobietę za włosy szepczę jej do ucha, że ma rozchylić pośladki i wypiąć tyłek bo jeśli tego nie zrobi to oddam ją kolegom. Wtedy, gdy każę jej mówić, że jest suką i kurwą a gdy mnie nie przekonuje to jej pośladki są czerwone od klapsów. Ostry seks to taki, gdy spuszczając się w jej usta przytrzymuję ją i patrzę jak się krztusi moim nasieniem. To również taki, po którym mam przeorane do krwi plecy od jej pazurków, gdy krzyczy szczytując...

Gość ulubiona
Mało stanowczy jakie fantazje;) Brawo

To nie są fantazje... :) Ale skoro o tym mowa, to właśnie takie miała moja partnerka... i bardzo mnie cieszy, że właśnie ja je zaspokajam... :classic_cool: Hejka dopierdalacz 🖐️ :) No co... moja pasja :classic_cool:

Jak było normalnie to taki jego tekst oznacza że ma ochotę na eksperymenty w tym kierunku. Ostry seks to oczywiście sprawa względna. Można by go chyba określić jako zmiany w stosunku do obecnie uprawianych form seksu idące w kierunku (m.in.): intensywności współżycia, narzucania przez jedną stronę warunków rozpoczęcia i sposobu uprawiania seksu, używanie gadżetów, elementów brutalności i upakarzania,ryzykowne okoliczności uprawiania seksu. Zamiast się martwić że tamten seks to nie było nic szczególnego, szykuj się na niespodzianki, obyś je przetrzymała.

Jedną z klasycznych form ostrego seksu jest seks analny, który nie odpowiada wielu z nas. Dla atrakcyjnego zastopowania takich prób (jak są lub wyczujesz) można kupić delikatny korek analny, założyć lub wręczyć mu z tekstem - żebyś się nie pomylił. Jak umiejętnie się pobawi to może się zdarzyć że się rozluźnisz i sama zechcesz więcej. Jakaś mała lewatywka wcześniej, chćby na wszelki wypadek nie zawadzi.

mmm....malo stanowczy okazuje sie jednak, ze w pewnych kwestiach jest bardzo stanowczy:)

Gość Yoghurtowa
Mało_stanowczy a ile Ty masz lat:P

Gość alalaa
Mało_stanowczy, masz coś ze łbem..

Gość podjaral mnie
malo...stanowczy ;D Juz jestem mokra ;D

Jesli o mnie chodzi tzn jesli zbliza sie moment kiedy dziewczyna powoli rozklada nozki(tak tak sezamie otworz sie) troche trace glowe wychodze na chwile i biore jakos ksiazke szybko studiujac anatomie kobiety no wiecie gdzie dotknac itd

Gość Lesio
Malo stanowczy - to teraz taki masz nick ? O niedobry 👄 zapomniałes o nas i o naszym klubie :o nie podobały sie nasze zawody w ssaniu penisa na czas ?Przeciez zajałes pierwsze miejsce :) Wracaj !! Czekamy wszyscy :) Nigdy nie zapomnimy Twojego elastycznego czekoladowego odbyciku ❤️🌼

Gość hanamontana
Zaq przestal ostatnio zagladac, on ladnie pisal o ostrym sexie. Dla mnie ostry seks jest wtedy, kiedy czuje ze moj facet mnie uzyl jak dziwki.

Gość lallalalalalal
hejka Malo_stanowczy skąd pochodzą tacy kozacy jak ty....

Gość Madafaker_asdasd
Ja jestem z PODLASIA, oram wszystkie dziewki

Gość mysza-mała
hahah mało stanowczy ale bajki piszesz

Gość to nie są bajki
tak wygląda ostry seks

Gość Viera Viera
e tam..co on wie o ostrym seksie... ;/ a ile mial lat?

Gość pan i wladca...
ostry sex:)