Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiola99

Robienie loda.

Polecane posty

Gość bnvvb
mi sie wydaje ze latwo sobie to wyobrazic . a co ty czujesz jak masz czlonka w sobie albo ci ktos lize sutki ?

Pytam sie mojego faceta ale o tylko bloga przyjemnosc i ma odlot.

Ale dlaczego moj facet nie okazuje ze mu jest dobrze ,gdy robie mu loda?

Gość jak to nie okazuje
to co, leży jak kłoda i ani drgnie? Mój już po chwili zaczyna się prężyć i syczeć jak żmija. Potem wydaje różne dźwięki w stylu ummm, a potem aaaaa i następuje eksplozja :D

Gość ciekawskiii
no faktycznie jakies to dziwne skoro nie daje nic po sobie poznac

Gość ciekawskiii
za kazdym razem jest tak samo czy ,moze czasami daje cos poznac po sobie? a jak mu robisz loda to do konca czy moze przed koncem przerywasz i konczysz reka

Za kazdym razem konczy do buzi i potem mu calutkiego wylizuje do czysta.

Gość ciekawskiii
wow na sama mysl mi twardnieje i nie korzysta z tego jak najczesciej? ja to bym chodzil po domu caly czas trzymajac go na wierzchu:)

Moze z dwa razy zdarzylo sie ze zlapal za glowe i sam regulowal sobie rytm ssania penisa.Ale gdy spytalam sie dlaczego juz tego nierobi,powiedzial ze lubi gdy robie to w jednym rytmie i nie musi mi pomagac.

Gość ciekawskiii
a nie podejrzewasz ze moze ma kogos na boku? faktycznie ciary ida

Marudzi ze nie moze sie nacieszyc cipeczka,ostatnio robilam mu tylko 3 razy w tygodniu.

Gość ciekawskiii
od poczatku waszego zwiazku tak bylo ze nie lubial czy moze to w trakcie sie zmienilo? kutrde co ja bym dal zeby miec tak w domu jak opisujesz:)

Nie ma,choc pytalam sie czy by poszedl na lewizne.to powiedzial ze ja jestem najlepsza z tych co mial ,ze moze zaspokoic moje wszystkie dziurki.

Na poczatku mowil ze chce zebym mu zrobila loda,ale gdy zajarzyl ze mam w ofercie jeszcze dwie dziurki to mam wrazenie ze nie moze sie zdecydowac na ktora ma dzis ochote.Ostatnio zrobilam mu nie spodianke.Najpierw krociotkie robienie loda ,potem ruchanko na pieska i dupczenie.

Gość ciekawskiii
a jak robisz ku lodzika to sie jakos odwdziecza czy idzie spac? moze wygodnicki jest:) do szcerej dziewczyny : a jak tu sie nie mozna podniecic jak kobieta robi lodzika swojemu mezowi do konca 3 razy w tygodniu a on nic:)

Gość ciekawskiii
no to moze troche sie przesycil tym wszystkim i moze odrobina abstynencji potrzebna jak nie chce sie z Toba kochac to zacznij sie sama zasspokajac kolo niego a ona jak nabierze ochoty to powinien sie rzucic na Ciebie ja bym tak zrobil :)

musi sie odwdzieczyc ,i to robieniem mi dobrze minetki albo pieszczeniem cipeczki i moich suteczkow.

Gość kochanica kochankow
niech zdychaja na syfy i roznasza miedzy soba k00rwy i k00rwiarze hehe moja rodzina zdrowa , bo jestesmy ateistami i racjonalistami ;] te zwierzeta z popedami nieopanowanymi same sie wykoncza uhahahaha

Gość ciekawskiii
dlugo jestescie ze soba?

Gość ciekawskiii
kurde to nic nie kumam z tego co opisujesz to kazdy facet by chciał taka kobiete tylko dla siebie