Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnaaa

w jakim wieku wg was bycie dzieciwica/prawiczkiem jest juz nienormalne?

Polecane posty

Gość innnaaa

Gość dziewica po 25-26 roku zycia
prawiczkiem po 25

Gość gdbvgdrgbv
30 i więcej.

Jeśli patrzysz na opinię społeczeństwa, to już dawno nie powinnaś być, ale jeśli masz swoje zdanie w tym świecie to bardzo dobrze, bo nie idziesz za głosem ludu tylko swoim ;) Sami wybieramy to co jest dobre, czy złe, a ty myślisz że kobiety z dużym przebiegiem mają łatwiejszą szansę na znalezienie faceta, nie bo one też mają opinię łatwych, mnie to tylko dziwuje, że faceci chcą dziewice na żonę i dla nich jest to super, a sami nieźle używali. Wiek który mi się wydaje dziwny to od 40. W sumie nie ma co narzekać, co można łatwo zauważyć, że związki teraz są bardzo krótkie, tylko co jest winą tego ? To tak jakbym powiedział jednym chodzi o związek drugim o seks i po związku - brak zrozumienia - moda jest na seks - oznaka dorosłości bo utrata prawictwa lub dziewictwa - ale czy to prawda. Dla mnie dorosłość to tworzenie udanego związku, odpowiedzialność...... A może końcem świata będzie to, że sami się zniszczymy ? W realu to lepiej się nie przyznawać, bo jeśli się ma znajomych, to się już nie będzie, ale powiem to tak dziewica i prawiczek, chcą to zrobić z miłości, a nie po to żeby coś udowadniać - dla ludzi jest to oznaka albo że facet, albo że kobieta się boi, a oni może nie rozumieją o co biega, a nie po to żeby nie być, z resztą może trochę idealistycznie to widzę. Z resztą ludzie czują się lepsi, że nie są, ale zadałbym większości pytanie czy tworzą udane związki - odpowiedź jest prosta nie wszyscy. Ja mam swoje zdanie, a gdybym zawsze słuchał większości to wyszłoby na to że ktoś mi buzię zatkał, żebym nie mówił, dla innych może jestem gorszy bo jestem prawiczkiem, a mi to wisi :D Mógłbym jeszcze trochę napisać, ale starczy ;) A tak poza tym to wg facetów powinienem sobie poużywać :D

Gość Cartoon Network
Co jest z moim nickiem ? Źle go piszę

\" niedlugo to w wieku 17 lat bedzie czyms nienormalnym a 16 lat to bardzo niski sredni wiek inicjacji i dla mnie to juz powoli patologia\" ty w szkole spałeś czy uciekałeś z ziomami pić jabole w parku? w takim wieku to dziewczyny dawno miały mężów, dziecko w drodze przez większość historii a wiatropylne to nigdy nei były

Gość psich..
a ja jestem 43 letnim prawiczkiem i dobrze mi stem nie musze uganiac sie stemi kobietami same problemy zniemi

Gość Cartoon Network
Każdy robi co chce albo co może brzydki = nienormalny myślenie dzieci z podstawówki

Gość Czarynka
Od 25lat ,to zaczyna być niepokojące. Po 30stce ,to jest już bardzo dziwne. A po 40stce-jak nie ksiądz albo zakonnica-to jest już dla mnie patologia właśnie. żeby nie było-to też nie uważam ,aby tracenie dziewictwa w wieku np.15stu lat było dobrym pomysłem. Optymalny wiek (tak aby byc w miarę dojrzałym psychicznie)to między 16stym a 24 rokiem życia(choc jeśli w tych kategoriach na to patrzec ,to niektórzy 35cio letni faceci ,do teraz powinni byc prawiczkami;) )

Fajnie. Dowiedziałam się że byłam nienormalna

Ja tam sie ciesze, że jestem nienormalny - normalni ludzie są jacyś tacy nudni i drętwi :o

Gość leniakfacet
w żadnym, oglądaliście moment prawdy?? była tam kolesiówka która nie potrafiła podać liczby partnerów byłych, do tego ma dziecko i jej mąż (biedny facet) dowiedział sie że ona nie wierzy w hegemonie a do tego przyznała że romans ożywia związek... TO JA JUŻ WOLE DZIEWICE :-) NIE WAŻNE ILE MA SIE LAT ALE JAKIM SIĘ JEST CZŁOWIEKIEM!!!!!

Gość Ze mną jest ok......
Mam 25 lat--jestem dziewicą :-)) W świeta Wielkanocne wychodze zamąż.Jestem bardzo,bardzo szczesliwa,że wytrwałam w swoim dziewictwie :-)) A opinie innych mnie nie interesują.....ze mna naprawde jest wszystko ok. A moje dziewictwo jest prezentem ślubnym dla mojego meza :-D :-D

Ze mną jest ok...... też bym tak chciała czasami ;)