Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnaaa

w jakim wieku wg was bycie dzieciwica/prawiczkiem jest juz nienormalne?

Polecane posty

Gość leniakfacet
super :) moja narzeczona niestety nie da mi takiego prezentu :>

"Ja tam sie ciesze, że jestem nienormalny - normalni ludzie są jacyś tacy nudni i drętwi " Masz racje korjonos...zawsze wszystko robie na opak jeszcze zle na tym nie wyszedlem ;)

Gość Cymes dziewczyna....
Zazdroszczę twojemu facetowi :-(( Jasne,że z Tobą jest wszystko ok.A gdzies Ty sie dziewczyno uchowała.Gratulacje dla Twojej Mamy....dobrze Cie wychowala :-)) Jak bym sie urodził jeszcze raz....też bym chcial być prawiczkiem. Wtedy mialbym prawo szukac dziewicy.......

Gość Cartoon Network
:classic_cool:

Gość Dużo szczęscia
Dla ze mna jest ok.🌻🌻🌻

Gość Akyszka_
wracam na kafe!!:D U Mężczyzny wg mnie...22/23 a u kobiety 21

Gość Lat 99
To jest najlepszy wiek...moim skromnym zdaniem.

Gość upupupupupppppppppppppppuppppp

Nie wiem. Myślę, że w wieku w jakim my sami czujemy się z naszym dziewictwem/prawictwem nienormalnie, chociaż to też może być mylące (wpływ otoczenia, znajomych i takie tam). Myslę, że po 30 to już jest dziwne.

Gość 4u
Brudny, brzydki i zły. Prawdziwy król szos, dumny posiadacz odpicowanej bryki. Kierowca niezłomny, niepokonany mimo przeciwności i wiatru wiejącego mu w twarz. On nigdy nie dałby się zatrzymać byle policjantowi z suszarką. Widziałeś kiedyś kogoś takiego? Jesteś gotów by spojrzeć mu w oczy? Klikaj dalej.

Gość Inaczej.o
Myślę że to nie jest nienormalne, ale może nieco niepokoić jeśli w wieku 25 lat nie ma się żadnych doświadczeń sexualnych. Ja dziewictwo straciłam w wieku 24,5 lat ale od 18 roku miałam już pierwsze doświadczenia, w wieku 19,5 poznałam sex oralny i bazowałam na nim długo bo na resztę wolałam poczekać, jako że nie byłam pewna i gotowa.

Gość Inaczej.o
Oczywiście byłam w związku a nie robiłam tego pochopnie z byle kim. I cieszę się że tak długo czekałam bo odeszłam od pierwszej miłości po 4 latach i zakochałam się na zabój, dziś jesteśmy małżeństwem, jakże zdziwiony był że do konca nie straciłam głowy ;)

Gość Byczas
Jestescie zalosni :) optymalny wiek na strate dziewictwa to nie wiek a czas w którym jest się na to gotowym , druga sprawa uprawianie sexu przed 18 rokiem zycia jest zle. Co jeśli pojawi się dziecko? Trzeba to wziasc pod uwagę.. 40 lat? to nie jest dziwne ale smutne - może po prostu ta osoba nie mogla nikogo znalesc lub tez nie chciała tego ( sa możliwe takie przypadki ). Pozdrawiam Dr. Byczas xD

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://www.sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie