Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeszlosc258

problem z eks

Polecane posty

Gość przeszlosc258

Nie jestesmy juz ze soba ponad 3 lata ( bylismy 3) Obecnie jestem w zwiazku innym mezczyzn planujemy wspolne zycie , mamy dziecko - jest o.k Ale od czasu do czasu meczy mnie w snach moj byly. Rozstalam sie z nim w bardzo burzliwy sposob , nie mamy ze soba kontaktu - niekiedy tylko daje o sobie znac ( bardzo zadko) ale nie sa to mile zachowania z jego strony - ja unikam i milcze - nie odzywam sie. Jak pozbyc sie raz na zawsze tego czlowieka z zycia. By mnie juz nie przesladowal w snach ( tam czesto sie godzimy badz jestesmy ze soba) Jestem po takich snach rozbita , nie chce o nim snic , myslec ( dopoki mi sie nie przysni jest o.k) czyktos ma podobny problem ????

Gość Z jakiego powodu sie rozstalis

Gość przeszlosc258
odległość ... wyjechał do innego kraju , przez rok bylismy na odleglosc ( bywal wtedy w pl co miesiac) pozniej ja pojechalam do niego ale musialam wrocic na studia i nie moglismy sie widywac. I pomimo ze go straszni kochalam - on mnie chyba tez rozpadlo sie bo nie moglismy byc razem ( on tam wyjechal z cala rodzina) Pozniej sie odzywal ze chce wrocic ja wracalam on tracil sily ze znowu ta odleglosc nas dzieli i rozstalismy sie w wielkiej burzy nie szczedzac sobie niemiłych słow.

Miałem to samo. Kiedyś rozstałem się z dziewczyną - miłością mojego życia z jej winy. Przez kilkanaście lat dręczyły mnie sny, że ona przychodzi, przeprasza itp. Przez 14 lat nie dawała mi spokoju. Któregoś dnia ona się do mnie odezwała, znalazła mnie na NK. Rozmawialiśmy szczerze jak starzy przyjaciele i z tych rozmów po prostu dowiedziałem się dlaczego i że ona tego żałowała. Wyjaśniłem wszystko, co mnie dręczyło i dzisiaj jesteśmy na stopie koleżeńskiej. Już mi się nie śni. W tym wypadku sny dawały znaki, że czegoś nie załatwiliśmy tak do końca, a burzliwe rozstania zawsze niosą ze sobą masę pytań, na które nie znamy odpowiedzi. Czas jest najlepszym lekarstwem.

Gość Z jakiego powodu sie rozstalis
Kochasz go czy nie? Bo na poczatku to zabrzmialo jakby mial do Ciebie jakis uraz i usilowal Cie zaczarowac. Ale teraz wydaje mi sie ze moze uczucie nei umarlo

Gość przeszlosc258
Nie potrafie powiedziec co do niego czuje ale to chyba nie jest juz milosc choc nie powiem ze wywoluje we mnie mnóstwo emocji. Zreszta stram sie o nim nie myslec , nie placze po nim , nie mysle co by było gdyby nic z tych rzeczy - mam inne zycie i nim sie zajmuje . Ale po co mi sie śni gdy o nim nawet nie mysle nie widze ? Cos z moja psychika nie tak ? Przez te sny bo przewaznie w nich rozmawiamy , jestesmy pogodzeni , to takie dziwne ... bo w realu jest calkiem na odwrot i pomimo ze moze i bym chciala sie z nim pogodzic bo nigdy wrogów nie miałam - te 3 lata co ze soba nie jestesmy sprawily w nim tak ogromna zmiane ze momentami mysle ze mnie nienawidzi co daje mi odczuc chociazby by wyzwiskami pod moim adresem jak zalozylam sobie konto na ogolnopolskim portalu. Naprawde nie rozumiem tego czy ja go przezywam podswiadomie czy jak ?

Gość O.K. po pierwsze wyobraz sobie
i wyobrazaj bialy kokon ktory Cie chroni i nie maja don dostepu zle energie, po drugie spij w bizuterii z krysztalem gorskim i ametystem, po trzecie, okadz dom i siebie biala szalwia i tytoniem wyobrazajac sobie ze sie od niego odcinasz i zapal biala swiece

Gość przeszlosc258
biała magia?

Gość no mam nadzieje ze biala
a takie nekanie magia mi pachnie :o

Gość przeszlosc258
no chyba nie sadzisz ze na mnie urok rzucil ..

Gość napisalam wyraznie ze tak
wlasnie sadze :P