Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaaaa

dostałam okres w połowie brania tab ant a krew ma okrutny zapach co to moze b

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaaaa

Gość zmartwionaaaaaaaaa
wczoraj dostałam okres choc do końca opakowania zostało 7 tabletek mało tego krew ma bardzo dziwny zapach wrecz smierdzi starą rybą a co do higieny do mam na tym punkcie fioła podpaske zmieniam co 15min za kazdym razem sie podmywam jezeli tylko jestem w domu i zawsze używam płynu do higieny intymnej wiec niema mowy o braku higieny dlatego wydaje mi się to nie pokojące strasznie się martwie że coś się dzieje tabletki biore 6m wczesniej przed zmiana brałam 1,5roku

Gość ...dylemat na temat
poroniłaś

Gość pytpyt
wiec idz do lekarza,moze zapomnialas wziac tabletke,wymioty mialas czy cos i nie dzialaly

Gość zmartwionaaaaaaaaa
tabletki biorę regularnie niema mowy o pominięciu, poza tym nie wystopiła ani biegunka ani wymioty wszystko ok . A wiec jak mogłam poronić skoro się zabezpieczam najpierw trzeba zajsc w ciaże? dopiero co miałam okres z odstawienia ale był inny a teraz tez jest inny wiec co zaszłam w ciaże w ciągu tygodnia i juz poroniłam to jest nie możliwe.

Gość zmartwionaaaaaaaaa
moze poczekać az krwawienie ustapi ?

Gość SanSan
ja tez mam cos podbnego jestem dokladnie w polowie opakowania , dopiero pare dni temu przestalam plamic a dzis rano patrze...krew :-/ ale nie taka miesiaczkowa-jest jasniejsza o wiele i "leci" tylko jak zalatwiam sie w wc to widze na papierze po podtarciu :-/ super ale czytalam ze niby to normalne, ja mam tabsy z mala dawka hormonu

Gość zmartwionaaaaaaaaa
ja biore cilest moze by zrobić test ciążowy

Gość ale przecież ludzie to
idź natychmiast do gina. Przecież w ulotce jest napisane, że jeśli pojawią się nieprzewidziane krwawienia (nie plamienia) to natychmiast odstawić i skontaktować się z lekarzem

Gość SanSan
u mnie ciaza wykluczona na 100000% poniewaz 2 dni temu mielismy pierwszy stosunek z powodu plamien jak sie skonczyly to wtedy kochalismy sie z mezem a po 2 dniach znowu takie cos plamieniem nawet tego nazwac nie mozna, bo tylko na papierze widze nieznaczne ilosci jasnej krwi poczekamy zobaczymy dzis mialam isc po nowe recepty, zapytam sie najwyzej ja biore kontracept/ponoc jest jak harmonet