Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilos

piegi

Polecane posty

Gość kamilos

Witam chciałbm sie dowiedziec jak przebiega zabieg laserowy.. a mianowicie chciałbym sie pozbyc piegow ktore bardzo mnie drecza :( mam je na twarzy i rekach czy rzeczywiscie ten zabieg usowa je w 100% prosze o odp .

Gość ralu
podobno kiszona kapusta usuwa piegi

Gość kata33
Ja mialam przeprowadzona dermabrazje laserowa. Zabieg usunal piegi w 100% - chociaz ja chcialma usunac blizny potradzikowe (te zostaly w 100%). Potem trzeba stosowac kremy z wysokim UVA, najlepiej 100. Pozdrawima

piegi są urocze i fantastyczne ok.może jak bym była cała usiana tym i nie mogła się opalać to bym pewnie inaczej mówiła ale mam znajomą , jest niby na twarzy'czysta' ale ma całe ciało w piegach i się tym nie przejmuje ,polubiła je ..i jej mąż też:D

Gość a skad juz wiesz
jejuuu ale Ci zazdroszcze tych piegow dziewczyno ...j marze o piegach a niestety mam tylko moze ze trzy latem na nosie :-(

Gość kata33
Ja mialam przeprowadzona dermabrazje laserowa. Zabieg usunal piegi w 100% - chociaz ja chcialam usunac blizny potradzikowe (te zostaly w 100%). Potem trzeba stosowac kremy z wysokim UVA, najlepiej 100 to piegi nie wroca. Pozdrawiam

Gość kata33
no wlasnie, usunieto mi piegi, ktore przyslanialy te paskudne blizny!!!Widac je z kilometra!

Gość se
a ja niez osilam swoich piegow, ktore mam na nosie lekko pod oczami tez. nienawidzilam ich, ze piegus jestem itd... a teraz? kocham je i smutno mi ze mam ich mniej, ale dzis bylam na solarce, pierwsze co - ich szukalam. a moj chlopak je kocha. wielu mi tez mowilo : dziewczyna bez piegow, to jak niebo bez gwiazd!