Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 16, 2009 ja dzis zaczelam mialam zamiar napisac dopiero jak dojde do 5 dnia ale chyba jednak lepiej jak sie tak codziennie pisze:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 16, 2009 a ty ilu dniowa chcesz zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...bleffff... Napisano Marzec 16, 2009 jak bedziesz codziennie pisać to przynajmniej będziemy wiedzieć, że jeszcze żyjesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 16, 2009 no dobra to pokaże wam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kropeleczka89 Napisano Marzec 16, 2009 nestee ja się piszę:) dzisiaj zjadłam tylko 3 marchewki, a od jutra planuję już na normalną głodówkę iść. Mam nadzieję, ze do świąt wytrwam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 17, 2009 mija drugi dzien, slabo mi bylo przez pol dnia ale poszlam na silownie i jakos tak mi lepiej :D oczywiscie zostalam sama na tym topiku jak zawsze ale trudno :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakas tam... Napisano Marzec 17, 2009 moze i ja zaczne ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hjkah Napisano Marzec 17, 2009 ja jestem trzeci dzień na głodówce! jest ok! poprostu trzeba się zająć czy innym! Życzę powodzenia :D trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 18, 2009 tez jestem na 3 dniu, pozdro hjkah :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 19, 2009 dzien 4 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 20, 2009 5 dzień.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guerirka Napisano Marzec 20, 2009 ja dzis zaczelma 2 dzien, tylko ze pije 1 kawe z mlekiem i slodzikem, ale chyba przesatne.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 21, 2009 6. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24 0 Napisano Marzec 21, 2009 Ale po co się głodzić??? Ja zaczęłam się odchudzać 3 tygodnie temu. Chcę zrzucić niedużo, bo i niedużo ważę. Startowałam z wagi 55kg, teraz ważę 52, tygodniowo chudnę 1kg i jem, tylko mniej, do tego sporo ćwiczeń i jest oki. Pozwalam sobie nawet na pizzę (bo ją uwielbiam) raz w tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 21, 2009 bo ja nie umiem inaczej :p poza tym ja mam wiecej do zzucenia niz 5 kilo moze nie duzo wiecej ale pewnie ze 2 miesiace bym musiala czekac do mojej idealnej wagi.. wiec wole przetrzymac jakos jeszcze te kilka dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jaaaaaaa Napisano Marzec 21, 2009 ja jestem 2-gi dzien , i wlasnie znalazlam ten topik ;) a ile juz wam kilokramow zeszlo pochwalcie sie to jak sobie poczytam to bede miala wieksza motywacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nestee 0 Napisano Marzec 21, 2009 Ja zrezygnowalam z glodowki i wrocilam do swojej diety 500kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jaaaaaaa Napisano Marzec 21, 2009 a na 500 kcal to tygodniowo ile wagi Ci spada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nestee 0 Napisano Marzec 21, 2009 Na poczatku bardzo szybko nawet 3-4kg tygod pozniej troche wolnije ale ciagle spada tylko nie tak szybko jak na pozatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jaaaaaaa Napisano Marzec 21, 2009 szczerze gratuluje wyniku i podziwiam pewnie znajomi wszyscy juz zwrocili uwage ze kwitniesz;) a mozesz powiedziec ile masz wzrostu? i co jesz tzn. podac takie przykladowe z calego dnia menu?bo bardzo ciekawa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czakalakaxxxxxx Napisano Marzec 21, 2009 dzis zjadlam troche warzyw bo bylo mi bardzo slabo.. ale mysle ze to nic nie zmienia :p schudlam juz okolo 5 kg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 21, 2009 Witam ! Moge się przyłączyć do diety ? Bo ja nie chcę głodówek /// Mogę ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nestee 0 Napisano Marzec 21, 2009 Pewnie ze mozesz a ile wazysz?jaki wzrost?ile chcesz schudnac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 21, 2009 Waże 60 kg mam 150 cm wzrostu 15 lat i chcę a raczej musze zrzucić 15 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nestee 0 Napisano Marzec 21, 2009 Moze zacznij dietke 1000kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 21, 2009 A na czym ona polaga ?? Dasz mi propozycję jadłospisu np na jutro ? I i II śniadanie mi podaj jak możesz np... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nestee 0 Napisano Marzec 21, 2009 czy ty masz 14 lat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 21, 2009 15 lat mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinga14 0 Napisano Marzec 21, 2009 A co ?? Lekarz powiedział że mogę się sama odchudzać mój wiek w niczym nie zawadza\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach