Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fibuiiiii

Boję się wpadki

Polecane posty

Gość fibuiiiii

lizaliśmy się z moim facetem jakiś dzień po owulacji,on wkladal mi palce,ale na samym końcu założył gumke,guma była cała ,sprawdziłam,jednak boję się jak cholera,w piątek mam dostać okres ,ale jestem bardzo nerwowa i boli mnie brzuch oraz plecy tak jak podczas okresu , boję się że to ciąża,co o tym myślicie?

Gość szanelkaxxx
no ale skoro gumka nie pekla to czego sie bac?:)

Gość fibuiiiii
boję się ,że coś na rękach przeniosł,no sama nie wiem,może schizuje za bardzo przez ten bolący brzuch,miałam owulacje...

Gość szanelkaxxx
nie martw sie ! wystrysk byl do gumki tak ? na nastepny raz jak bedzei taka akcja to powiedz mu czy cos pogadajcie o tym....! niech uwaza,ale nie masz sie czym martwic.

Gość fibuiii
tak do gumki,a póżniej sprawdziłam,wiem ,że to musiałby być pech gdybym przez taką głupotę wpadła tym bardziej ,że wcześniej brałam pigułki,a teraz nie biorę i poniosło nas trochę

Gość szanelkaxxx
nie masz sie czego bac ! Nie zawracaj sobie tym glowy:) a kiedy masz dostac okres?

Gość fibuiii
w piątek 20,dostaje co 30 dni,a to było 6 marca

Gość szanelkaxxx
no to pewnie bolacy brzuch masz przez to ze bliza Ci sie okres :)!

Gość fibuiii
możliwe,ale pamiętam jak byłam w ciąży (bo mam już dziecko)to czekałam na okres i myślałam ,że go dostanę bo też bolał mnie brzuch tak jak przed...a tu niespodzianka,z dziecka oczywiście bardzo się cieszę ,ale nie chcę mieć drugiego,

Gość szanxxx
no tak jesteś bardziej doswiadczona niz ja hehe ale nie masz sie przeciez czym martwic ! a wtedy w jakis okolicznosciach "wpadlas" ?

Gość bbbbbbbbfffffyyy
dostaniesz i 6 raczkow naraz najpierwc sie mysli potem robi

Gość fibuiiiii
właściwie to nie była wpadka,planowaliśmy,odstawiłam pigułki i po kilku miesiącach zaczęliśmy działać,po pierwszym miesiącu dostałam okres mimo regularnego współżycia bez zabezpieczenia.W następnym miesiącu powtarzaliśmy współżycie ,ale ja byłam tak niecierpliwa ,że pod koniec cyklu zrobiłam sobie test,wyszedł negatywny dlatego myślałam ,że nie jestem,widocznie zaszłam w ciąże pod koniec cyklu i na test było za wcześnie,okres mi się spóźniał trochę ,ale bolał mnie brzuch,byłam przekonana ,że dostane okres,po kilku dniach zrobiłam test,tym razem wyszedł pozytywny.Jednak to było jakiś czas temu ,nasze drogi się rozeszły,nie jesteśmy już razem,także ciąża w tych okolicznościach byłaby katastrofą.

no tak rozumiem. Ale wtedy to moglo byc do zrozumienia ze wpadniesz a teraz raczej takich szans nie ma.

Gość fibuiiii
muszę czekać nie ma innej rady,ale wiem też ,że w ciąże przecież wcale nie tak łatwo zajść, byle do piątku:)

nie martw sie jestem pewna ze jest ok !:* do piatku juz ine daleko :) a dlaczego przestalas brac tabletki ? -jesli moge wiedziec, i jakie bralas? ja wlasnie zaczelam brac zazywalm juz 10 tabletek ale mam dziwne odczucie ze to chyba nie te ktore powinnam zazywac;| mam strasznie dziwna wydzieline z pochwy ktora ma rowniez bardzo nie przyjemny zapach przy tym odczuwam tak jak by swedzenie, albo cos takiego jak by byla podraziona! Nie moge jej dotknac;|

Gość fibuiiii
ja brałam Cilest i wszystko było ok,ale kilka miesięcy temy przy ostatnich dwóch tabletkach miałam plamienie jakby okres ,pózniej sytuacja się powtórzyła i odstawiłam.Ale myślę poważnie o wkładce wewnątrzmacicznej ,bo po tabletkach okropnie się czuję,albo może plastry,sama nie wiem.W takim razie powinnaś pójść do lekarza,może żle ci dobrał.Powiedz mu o swoich spostrzeżeniach

Gość fibuiiii
moim zdanie to nietoleracja, być może za mała dawka hormonów,ja miałam wydzieline brązową przy dwóch ostatnich tabletkach

no tak pewnie bede musiala sie udac do lekarza. Ogolnie to jakas pechowa w tych sprawach jestem;| ost mialam grzybice potem opryszczke i ciagle jakies swedzenie itp. Dzwonilam do lekarza to powiedzial mi ze przy pierwszym opakowaniu tak jest ze ogranizm musi sie przestawic itp....

Gość fibuiiii
być może ,ja tego nie miałam na początku tylko po 6 miesiącach ,a wcześniej z jasmine cały czas plamiłam więc zmieniłsa mi na cilest

pare miesiecy temu mialam cilest ale tez ciagle plamilam wiec zrezygnowalam calkiem a teraz mam dalej mysli ze po co mi to itp ... ale nie cche rezygnowac. Zdecydowalam sie na te tabletki poniewaz mam problemy z tradzikiem .... i to duzy problem. a teraz nie dosc ze mnie wysyfilo troszke too jeszcze nie chce wspolzyc z chlopakiem bo.... \"smierdze\" ...;/