Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel mouse

Bezduszność matki do dziecka

Polecane posty

Gość pobożne życzenia
A może dziecko pochodziło z gwałtu? A może ojcem dziecka jest ojciec tej dziewczyny? A może...? Tyle różnych podłych historii mogło przydarzyc się tej dziewczynie. Nie osądzajmy nikogo zbyt pochopnie. Często wyrodną matką nie zostaje się bez powodu...

Gość porazkiiiiiiiiii
chyba dobrze ze urodziła nie wyskrobała,nie zabiła,nie wyrzuciła w krzaki.Troche empatii zycze i tzreźwego spojrzenia na rzeczywistosc

Gość bez odbioru
Szanowna Autorko, ja przepraszam, ale chuj Cię obchodzi co i dlaczego ta dziewczyna zrobiła. nie znasz jej, nie znasz sytuacji, nie masz bladego pojęcia jakie były powody jej decyzji ani jak się z tym czuła. to, że ostentacyjnie nie rwała sobie włosów z głowy, że nie darła ubrania na sobie, nie oznacza, że nie przeżywała. a nawet jeśli nie przeżywała, to tez JEJ prywatna sprawa. a co do adopcji, to nie przesadzaj. całe mnóstwo ludzi adoptuje. także tacy, którzy mają dzieci biologiczne. i nie są to ani milionerzy, ani żadna elita, zwykli ludzie, którzy mają otwarte serca i umysły oraz miłość, którą chcą się dzielić.

Gość nie mam pomysłu na nick_
Jeśli tak bardzo Cię to intreresuje droga autorko to mam 31 lat. A co do poglądów - no cóż każdy ma prawo mieć swoje i nie rozumiem twojego oburzenia. Uważasz ,że lepiej by zrobiła wyskrobując to dziecko czy zostawiając w śmietniku ? To JEJ decyzja - a tobie nic do tego. Pozdrawiam.

Rozumiem mouse gdybym to ja była na twoim miejscu pewnie nie moglabym sie teraz pozbierac. Szkoda, że procedura adopcyjna jest taka zawiła. Życzę tej malej dziewczynce i wszystkim zostawionym dzieciom żeby zawsze trafiały w najkochańsze ręce.

dzięki za wpisy zwlaszcza te negatywne i rzucanie chu**mi i bardzo proszę czytajcie!!! ponoć 80% społeczności czyta i nie rozumie co czyta i chyba jestem skłonna się ku temu przychylić czy ja kogoś osądzam??? fakt jej tyłek jej sumienie jej sprawa?? tylko zastanawia mnie jak można być tak nieczułym na swoje dziecko (cząstka mnie samej) zapewniam Cię że gdyby to było dziecko z gwaltu czy inne dramatyczne scenariusze tej ciąży to tak czy siak nawet miałaby odrobinę skrupułów a ona była pusta w jakiekolwiek uczucia dla zainteresowanych mam dziecko adoptowane ma teraz 2,5 roku adoptowaliśmy po trzecim moim poronieniu właśnie od takiej \"kochanej mamusi\" która zostawiła jak to napisala w dokumentach \"wpadka która przeszkadza mi w dalszej nauce\" a co do adopcji to najpierw trzeba dowiedzieć się jakie są wymagania i kryteria a później stwierdzać że każdego stać i spełnia warunki do adopcji dzieca pozdrawiam