Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manfreda898

debet

Polecane posty

Gość manfreda898

przed powrotem do POlski (pod koniec stycznia) zmienilam konto silver na classic. żeby nie bylo juz zadnych oplat, konta nie zamykalam, bo mialy wplynac jeszcze na pieniadze. z Polski monitorowalam to konto i jeszcze kiedy byly na nim pieniadze doladowalalm online skype. Niestety ta oplata zostala zaksiegowana na koncie dopiero po 2 dniach, a wtedy moich pieniedzy na koncie juz nie bylo(siostra wyjela mi je zeby przeslac do Polski), wiec powstal debet, ok 7 fruntow. niestety teraz dopiero doszly do mnie sluchy, ze mam ten debet, ale co najgorsze musze zaplacic kare: 6 funtow za kazy dzien i jeszcze jakas kara na koniec kazdego miesiaca,. teraz musze zaplacic ponad 150 funtow. moze wiecie jak mozna tego uniknac?

Gość ja mialam cos w podobie
tzn tez zrobilam debet przez przypadek bo placilam karta za wakacje ale kasy nie sciagneli mi od razu tylko po 2 tyg a ja myslalam ze pewnie sciagna cala kwote jak sie zamelduje w hotelu i juz tego nie monitorowalam. i oczywiscie korzystalam z karty i zrobil sie debet na ok 30 funtow ale od razu nast dnia to zauwazylam i poszlam wplacic 50 funtow na konto. Niestety po kilku dniach przyslali mi list ze musze zaplacic za kazde korzystanie z karty (3 razy tego dnia) po 35 funtow czyli juz bylo 105 funtow + jakies 30 funtow kary za zrobienie debetu....tak wiec wyszlo mnie to ponad 135 za zrobienie debetu na niecale 30.... i cale szczescie ze sie w pore skapnelam. Ale zadzwonilam do nich i powiedzialam ze to sie stalo pierwszy raz w zyciu i czy moge nie placic kary i sie zgodzili :)

Gość problemLloyds
wielki problem mam. prosze o pomoc narosl mi wielki debet i teraz musze wyjasnic cala sprawe i nie wiem jak ale z tego co czytalem najlepiej zadzwonic do banku . Mam konto w Lloydsie . Prosze o nr tel. jak zadzwonic na polska infolinie do tego banku z tel. stacjonarnego ............???????

Gość polaka to maja
napewno na telefonach tylko nie koniecznie musisz na niego trafic ale wydaje mi sie ze jak zadzwonisz i poprosisz ze chcesz z rodakiem gadac bo sie nie dogadasz sam to Cie przelacza. A numeru nie znam ale najlepiej sam zapytaj w swoim banku

Gość sprezynka
00 800 556 955 69 to numer na polska infolinie lloydsa .numer na ktory mozesz zadzwonic z polski ale podobno dziala tylko z telekomunikacji.numer na polska infolinie lloydsa z anglii to 0845 603 0748.powodzenia

Gość manfreda898
moja sprawa sie juz wyjasnila, zadzwoniłam na infolinie na nr 00 800 55 69 55 69 i pani anulowala mi kare, niestety tylko za 1 m-c(a mi juz zostala naliczona za 2), ale to i tak polowa kasy mniej do zaplacenia, wiec sie ciesze. okazalo sie ze raz na rok mozna miec debet i ewentualnie uniknac kary ale tylko raz. a co do dzwonienia na ta infolinie, to z tego co wiem, mozna sie na nia dodzwonic tylko ze stacjonarnego i to z TPSA(powinna byc bezplatna, ale to sie okaze przy najblizszym rachunku tel.;)dzieki za info i pomoc, pozdrawiam

Gość Lloyds problem
znam juz ten numer probowalem caly dzien wydzwanialem i nie w iem czy robie to dobrze bo caly czas jest sygnal przerywany ale nie mowi ze nie ma takiego nr.ehhh .ja mam abonament w netii czy to ma jakies zznaczenie? czy ja dobrze wybieralem nr tl? 00440080055695569

Gość sprezynka
manfreda dobrze napisala ten numer dziala tylko z TP i napewno jest darmowy

Gość Lloyds problem
to racja ze dziala tylko w tp az szok. Tylko najgorsze jest to ze zadzwonilem tam i podalem wszystko co trzeba nr konta cod score i nie ma gosciu dostepu do mojego konta nic nie mogl mi powiedziec co sie dzieje nie ma polskich danych itd . Aż jestem w szoku nie wiem czy odpuscic sobie ten problem czy pisac do nich listownie

Gość mkopl
ta linia jest darmowa i w Anglii też można z niej korzystać tylko ze stacjonarnych tel. 00800 55 69 55 69