Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela1777

nieplanowana ciaza a co ze slubem??

Polecane posty

Gość ewela1777

Co sadzicie o slubie tylko z powodu zajscia w ciaze?? Czy nie lepiej by bylo zyc na tzw. " kocią łapę'?? a pozniej nie zalowac podjetego kroku ??

Gość hhhhhhhheeeeee
ja mam zasade ze nie ide do łózka z facetem ktorego nie kocham i nie wiąze z nim przyszłości :( więc problemu nie mam

no ja mam wlasnie tak.... w sumie nikt nas nie zmusza do slubu ale rodzice nasi woleliby zeby chociaz ten cywilny byl no i w ten tak mamy zamiar wziasc go w lipcu a koscielny za dwa lata bo niestety w tym roku fundusze nam na to nie pozwola

Gość ja bym się nie zdecydowała
na ślub tylko ze względu na ciąże.

Gość chba zalezy czy to ciąża
z przypadku całkowitego czy w stałym związku, który i tak prowdowpodobnie skończyłby się slubem...co prawda ani w jednym ani w drugim przypadku nie ma gwarancji na udany związek...jednak w drugim jest wieksze prawdopodobieństwo ;) ...więc w 1 przypadku chyba lepiej slub odłożyc, do czasu sprawdzenia partnera, w drugim, mozna slub brać bez problemu.

a nie bede tego zalowac bo wiem ze to ten facet:) jeszcze z nikim nie umialam sie tak porozumiec kocham go jak nikogo innego:)i wiem ze jemu tez bardzo zalezy...tyle dla mnie juz zrobil:) i mam takie samo zdanie jak moja poprzedniczka ze do lozka tylko z tym kogo kocham:) i ten aktualny partner to moj jedyny partner jesli chodzi o seks:) bardzo dlugo sie wstrzymywalam szukalam tego jedynego:)

Gość ewela1777
tylko wiecie sa tacy faceci ze gdzie zaczynaja sie obowiazki i schody to pokazuja prawdziwe oblicze /prosze nie robic ze mnie na forum kogos o lekkich obyczajach nie zycze sobie tego.

Gość ewela1777
Mozna kochac kogos kto caly czas udawal a pozniej wychodzi szydlo z worka

Gość chba zalezy czy to ciąża
ale tego czy facet podejmie się obowiązków, tak czy siak nie sprawdzisz, zanim one nie przyjdą...tak samo może się maż wykręcać, jeśli dziecko będzie po slubie jakis czas i nawet często sie tak dzieje i małżeństwa maja kryzysy i się rozpadają nawet.