Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna 19 Paulina.

Proszę doświatczonych o radę... Kiedy ja go zaspokajam...

Polecane posty

Proszę się wypowiedziec na ten temat. Ja i mój chłopak zaczęliśmy pieścic się oralnie i mieliśmy kilka prób związanych z sexem,bo planujemy rozpocząsc współczycie. Na początku on zabiegał o mnie,starał się żeby to mi było dobrze, ja zaspokajałam jego a on mnie,teraz widzę,że sytuacja się nieco odwróciła, on stara się bardziej o własną przyjemnoścm,nie piesci mnie tak jak kiedyś,widzę że nie stara się tak. Co moze byc tego przyczyną?? Dlaczego zaczyba byc egoistą jeśli chodzi o zaspakajanie potrzeb seksualnych? Jak mu o tym powiedziec..? Chodzi o to,że on już nie angazuje się tak bardzo jak kiedyś jeśli chodzi o te sprawy... :( ?? co mam zrobic? Bardzo go kocham, jesteśmy razem pół roku mamy po 19 lat. Proszę o radę doświatczonych, proszę nie wyśmiewac mojego problemu.

No jeśli nie potrafisz SZCZERZE POROZMAWIAĆ o tym, czego Ci brakuje lub przeszkadza w związku, to nie zabieraj się za seks! Po prostu nie dorosłaś (mentalnie) do tego. :( A zatem nie tutaj, na forum PUBLICZNYM, tylko z partnerem!

Gość 05.07.1985
kant - wazne ze rozpoczasc ;|

Rozmawiałam z nim o tym... Powiedziałam co mi przeszkadza... Ale jakoś nie widzę,że go to ruszyło. Jak mam na niego wpłynąc,zadziałac? Nie koniecznie rozmową... Może ja też powinnam więcej "brac" dla siebie a nie tylko dawac? Może to go zastanowi?

Chyba mnie nie zrozumiałaś. Ja nie mówiłem o GADANIU, tylko o ROZMOWIE. Rozmowa to WYMIANA zdań, poglądów, mówienie o swoich oczekiwaniach i odczuciach.

Powiedziałam Mu ostatnio,że nie jest odpowiednio dojrzały na to by uprawiac sex. Rozmawialiśmy o tym,ale jakoś nie widzę różnicy w tym co robi po rozmowie.

Też tak uważam. Ale jeśli chodz i same pieszczoty. Konczy się na tym,że on jest usadysfakcjonowany. A ja? Ja dochodzę zdecydowanie później niż on. Albo pieszczoty oralne, kiedyś garnoł się do robienia mi minety, ja nie chciałam bardzo,ale to się zmieniło. Może się zraził? Boje się tak naprawde z nim POROZMAWIAC. To tak jakbym się domagała czegoś z jego strony,ale jeśli mnie kocha to powinien sam starac się o to ,żeby mi było dobrze,nie powinnam go o to prosic... ;/

W życiu jest inaczej,zdecydowanie inaczej. A może to wynika z tego,że on nie jest bardzo doświatczony w "tych" sprawach? Nie wie czego dokonca mi potrzeba? Nie wiem już jak to jest:(

Dobra. Może inaczej. To co mam zrobic ,zeby zmienic jego podejście do tego? Może powinnam się inaczej zachowywac w łóżku. Pokazac mu,że jeśli on tylko bierze to ja też powinnam tylko brac? Ostatnio ja się starałam a on nie był zbyt zaangażowany, wogóle to koliduje z tym co on mówi. A mówi,że mnie kocha,że uwielbia to robic,że chce zeby mi było dobrze... Moze poprostu ja chce tego za często?

No kiedyś wiedział... Co z tego, jakie mam wnioski wyciągnąc. Rozwin to jakoś. To znaczy,że co się niby zmieniło,że już nie wie...

Gość Zouzol
Garnoł?? ;-/

Znaczy chciał tego :P

Gość Ja tez kiedys
wylizywalem swojej dziewczynie patelnie do bialej kosci :) ale ona sie wstydzila krepowala i ogolnie nie chciala . Teraz nasze dni sa policzone bo wole walic konia niz sie nia zajmowac .

Gość jaksi tam facet
my inaczej podchodzimy do seksu niż wy. Wasza seksualność jest bardziej skomplikowana. On początkowo starał się żeby poznać w jaki sposób dochodzisz do orgazmu a teraz stało się to że wie a ty mu i tak sprawiasz tę sama przyjemność bo wiesz jak facetowi dogodzić a jest to bardzo łatwe. Porozmawiaj z nim i powiedz mu, że on niech cię najpierw doprowadzi do orgazmu a ty jak będziesz po, bo ciebie podnieca to gdy możesz jego doprowadzić do orgazmu gdy jesteś już po swoim.Odwrotnie to u nas nie działa ,bo nam się już nie chce gdy się spuścimy taki jest mechanizm seksualny faceta

Chyba powinnam tak zrobic... :P Ale ostatnio chciał zrobic mi minete,ale w domu nie bylismy sami, bałam się,że będę krzyczec z rozkoszy :P bo mnie tak to podnieca.... i odmówiłam :( Teraz widzę,ze miałabym to czego chce gdybym Mu nie odmawiała wtedy kiedy on chce :(

Gość libertanin
tu potrzebna porada doświadczonego księdza. ja się na tym nie znam :)))))

:P