Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FM GROUP

kto chce sobie dorobic? osoby z krakowa i okolic

Polecane posty

Gość FM GROUP

Jesłi jest ktos zainteresowany, prosze dajcie maila albo piszcie tu na kafe.. osoby kitre wyraza zgode zostana umowione na prezentacje w ktorej beda mogly poznac szczególy:)

Gość FM GROUP
up up.. jest ktoś zainteresowany?

Czy to akwizycja? Sprzedawania perfum na ulicy?

Gość FM GROUP
widzisz, jeśli sie nie znasz i nie wiesz na czym polega biznes oprty na multi level marketingu to sie nie odzywaj i tyle. A poza tym nikogo nie namawiam, polecam jedynie pojscie na prezentacje, wysluchanie jak to dziala i decyzja nalezy do Ciebie To moj drogi, dlaczego twierdzisz ze FM to dziady? Podaj rzeczowe argumenty, mozesz pytac, aha i poczytaj o mlm.. To nie jeste zadna piramid aani nic, uprzedzam na poczatku, zadne intway czy cos:) A poza tym, co macie do stracenia? a mozecie zyskac duzo

A dlaczego nie możesz czegos więcej teraz napisać o tej pracy? Ja nie wiem co to za firma, tak tylko zerknęłam w necie. Nie mam zaufania do takich tajemniczych prezentacji, bo zawsze na końcu okazuje się, że jest to akwizycja czy też ładniej przedstawiciel handlowy... Czy to tak trudno potwierdzić lub zaprzeczyć? Znam tego rodzaju pracę i dlatego pytam...

Gość FM GROUP
ok HaPO, sprobuje ale to troche coiezko wtluamczyc tak na necie. Firma FM zajmuje sie spzredaza perfum, zeli, feormonow, itp. Mozesz tu zarabiac na dwa sposoby - sprzedaza oraz budowaniem sieci dystrybutorskich.. To nie jest akwizycja, jesli zechcesz pojsc na prezentacje, moge Cie nawet umowic z jedna osoba. Dlaczego prezentacja? bo to najlepszy sposob na wytlumaczenie jak to budowanie sieci sie odbywa. Jesli Ci sie nie podoba, mowisz nie i koniec. Ja na sile nie namawiam, ale jak ktos jest zainetereowany, z checia pomoge:)

Gość FM GROUP
Przepraszam ze robie bledy jak pisze ale ucze sie pisac szybko an kompie, wiecie, lekcje pisanai i jeszcze nie zdazylam teog dobrze opanowac i robie literowki:)

Gość FM GROUP
up up