Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana pierwszym razem

Porażkowy pierwszy raz... Co można poradzić gdy on jest za mały?

Polecane posty

Gość kassandra222
mozna przez siline ale z tego co czytalam to trzeba kilka litrow do tego

A może coś z budową Twojej piczki nie tak? Dziwne żeby dziewica nie poczuła jak w nią nawet mały ptak wchodzi. Moja dziewczyna była dziewicą i pamiętam, że jak jej palca próbowałem włożyć to czuła ból. A już nie mówiąc o tym że była tak ciasna, że nawet gdy włożyłem najmniejszego palca u ręki to było tam bardzo ciasno. Mój \"sprzęt\" nie jest duży (14 cm, obwód 12,5), mimo tego ona go na pewno czuje. W ogóle zanim zaczęła odczuwać przyjemność to minęło trochę czasu, bo na początku po prostu ją bolało. A co do pozycji to polecam ze złączonymi nogami (kobiety), albo na tzw. pagony, czyli nogi na ramiona. Od tyłu ze złączonymi nogami też powinno być dobrze.

Gość Doświadczony facet
Przejął się chłopak swoją rolą bardziej niż miał ochotę. A siurek nie lubi gdy jego właściciel przejmuje się zamiast się zapomnieć. No i nie stanął. Wcisnął jakoś małego flaczka, ale nie sprostał zadaniu. Nie przejmuj się nieudanym pierwszym razem. Poćwiczcie pragnienie zamiast przejęcia.

Gość Kocyk
Faktycznie to jest dziwne.Nie wnikam w budowe ani doświadczenie Twojego faceta,ale tak jak napisano wyżej-dziewictwo rządzi się swoimi prawami :P i jakkolwiek mały jest jego penis(a zakładam,że to nie 2 cm mikropenis)to powinnaś go poczuć.

Gość sdffd
A ja jestem dziewicą, naprawde nigdy seksu nie uprawiałam a mój facet jest w stanie włożyć mi dwa palce, raz nawet 3 zmieścił... nigdy nie czułam w sobie żadnej błony, nic takiego... boję się że będzie to samo co u ciebie...

Gość Marzena 1222222
Ja przeżyłam swój pierwszy raz wczoraj... Było na początku trochę dziwnie... Bo ja byłam dziewica a chłopak prawczikiem,ale oboje bardzo się kochamy:) Była przy tym masa śmiechu, też nie czułam go praktycznie wogóle... A jego penis ma około 15 cm w zwodzie,ale po kilkunastu minutach zaczęło mi byc miło. :P ale pierwsze wrażenie trochę dziwne,bo chłopak niedoświatczony,czułam się jakby mnie ktoś dźgał :P ale zmienialismy pozycje, zaczęło byc miło. Nie martw się,15 cm to chyba nie za mało,z czasem nauczysz się przyjemności, ja miałam kilka prób dopiero za 3 razem odbył się pełny stosunek. Dopiero pod koniec było miło.

na podstawie pierwszego razu nie możesz wyciągać wniosku, zbyt wczesnie...dopiero jeśli wypróbujecie różne pozycje, rozbudowana grę wstepną itp i jesli nadal będzie lipa to wtedy zaczniesz sie martwić. teraz nie warto;)

Gość można sobie pomóc.......
niech łyka ziołowy Permen i przed stosunkiem Kamagrę, będzię mu stał, że hoho... ;) Kobieta może mu zrobić ciasteczka dodając żel czekoladowy Kamagry, co zaskutkuje pełnym wzwodem, ale będzie zdziwiony... :D

Gość w podobnej sytuacjiiii
"to był mój pierwszy raz wiec rozepchana nie jestem... " to nie kwestia rozepchania, a budowy ciała i dróg rodnych :) mój facet, obecnie już ex, też był moim pierwszym, więc teoretycznie też nie byłam rozepchana, a jak mi później powiedział - miałam najszerszą z pochw :D, jakich doswiadczył :O...i to w zasadzie od samego początku (on ma przecietne rozmiary, na pewno nie jest specjalnie mały). teraz mam nieco krótszego, ale wykrzywionego w górę i seks jest fantastyczny dla nas obojga i ten jakoś nie narzeka na szerokosć mojej ciiipki :).

Gość w podobnej sytuacjiiii
aaa ex miał 15/13 obecny jakies 13/13 :) i jest o nieeeebo lepszy !!! czuję go w każdej części cipki, mam po raz pierwszy orgazm, on tez szybko dochodzi i wszystko jest super:)

Gość taka sama sytuacja i załamanie
ja mialam podobnie pierwszy raz i nic on wniebowzięty a ja zaskoczona brakiem jakiegokolwiek czucia. Ale dowiedziałam się od mojej Pani ginekolg że miałam błonę księzycowa i u mnie bez bólu to sie odbyło. Niby plusa ale dziwnie. OD tamtej pory byłam z nim ze 3 razy on nadal wniebowzięty a ja nadal nic. No może delikatnie ostatnio cos czułam ale sama nie jestem pewna. Narazie czekam i czekam i będe próbować, aby tak łątwo faceta nie skreślić. Jestem dobrej mysli.

Gość Kassandra222
Widzę, że ktoś się zajebiście bawił podszywając pode mnie. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia na ten temat to po huj robisz coś takiego??? cóż pewnie ty masz aids... ale nie wiesz jak o tym powiedzieć światu... Przykro mi:)

Gość Kassandra222
łatwo jest kogoś osądzać wogóle nie znając:] akurat aids ani hiv nie mam! jedynie rzerzączkę ale to mnie mój stały partner zaraził bo był kilka razy w burdelu jak byłam w ciąży:/ ale mu wybaczyłam zdradę i teraz mamy śliczną dzidzię:]

nie wiem ile on ma cm, bo nie miałam jak zmierzyć, na początku niec nie czułam a jak już myślałam, że coś czuje to wypadał ze mnie :/ może byłam za mokra... on mi jeszcze powiedział, że chyba jestem tam \"dość dobrze zbudowana\" czyli że za duża:/ Nieźle się dobraliśmy ja za duża a on za mały :(

Gość gjsdklggsd
może Ty sie blokujesz i twoja cipkka nie chce sie otworzyc (blokuja Ci sie miesnie) nie samym seksem zyje czlowiek niech najpierw Ci minetke strzeli ;)