Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajcia

Podoba mi się pewna sukienka z Bon Prix

Polecane posty

niestety też spotkałam się z taką opinią,mam katalog,ale nie wiem o której mówisz,link się nie otwiera. Na zdjęciach są naprawdę fajne rzeczy,ale ja też boje się zaryzykować,może ktoś się odezwie,kto kupił i wie czy warto? Popraw link,pozdrawiam

Zdarzyło mi się razem z mamą kupować w Bon Prixie już nieraz. I zawsze kończyło się na tym, że albo odsyłałyśmy wszystko, albo zostawiałyśmy jakieś pojedyncze rzeczy do chodzenia \'po domu\'. Niestety do niczego innego się ich ciuchy nie nadają. A my za każdym razem miałyśmy nadzieję, że może TYM RAZEM rzecz będzie wyglądała tak ładnie jak na zdjęciach:) Ale stwierdziłyśmy już, że nie ma sensu, tam nie ma chyba nic, co byłoby warte kupna. Materiały są dużo gorszej jakości niż to wygląda na zdjęciach, fasony są jakieś nijakie i nieforemne, nie układają się na ciele tak jak powinny. Zresztą, często i fasony przysyłają zupełnie inne niż te na zdjęciu. Jednym słowem, nie polecam.

Gość olalalaaa
link nie dziala

Gość BVJNHGJHGJ
POTWIERDZAM OPINIE SUNLIGHT. JAK PRZYSLA JAKAS RZECZ, TO SZMATA NIC WIECEJ, CHINSKIE BADZIEWIE ;]

Gość Tajcia
Dzięki dziewczyny z odpowiedzi!

Gość cziki
zgadzam się, bon prix to badziewie. ;]