Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgsdgs

czy przezyłyscie kiedykolwiek prawdziwa miłość?

Polecane posty

Gość gdsgsdgs

obojetnie czy ona zakończyła sie ślubem, znaudzeniem, rozstaniem...wazne czy przezyłyscie te motyle, tą fascynacje, które potem przerodziło sie w prawdziwą, głeboka miłosc... ile miałyscie lat, jak sie wasz zawizek zakończył, ile razy przezylyscie cos takiego?

Gość kekekekekeke
Ja teraz przeżywam bardzo cudowną,głęboką miłość,mam 22 lata ,mój mężczyzna ma 25,nie myślimy o ślubie,najważniejsze to,że jesteśmy razem i że odnaleźliśmy się w tym ogromnym świecie, wczesniej byłam z chłopakiem ponad 3 lata,na początku było zaurocznie i zakochanie,ale prysneło,teraz to zupełnie co innego,coś o wiele bardziej dojrzałego i głebokiego,taka nie namacalna więź:)

tak, przeżyłem , na pierwszym i drugim roku, uwzięła się być dziewicą do ślubu i tym samym byłem prawiczkiem do 22 roku życia, czego po latach niezmiernie żałuję i na szczęście nie spotkałem jej już nigdy, nawet na naszej klasie bo jest za głupia by uruchomić komputer i zalogować się.

hehe:D ja też przeżywam teraz mam nadzieje ze bedziemy zyć długo i szcześliwie:P

chociaż z tym "długo" to nie bo wole umrzeć młodo żeby potem nikt nie musiał się ze mna użerać:P

Gość tak przeżyłam
i do tej pory przeżywam :) już 6 lat :)