Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luca30

szukam przyjaciół

Polecane posty

Gość luca30

przechodzę załamanie nerwowe, ale nie chce o tym pisać tylko chciałabym kogoś poznać, bo czuję, że wariuję:((((((((

Gość luca30
mogę tylko dodać , że życie jest do kitu

hej. oj a co się stało , że masz aż takiego doła że szukasz przyjaciół przez internet? czyżby przyjeciele ci dopiekli? jak chce3sz to możesz mi się wygadać to czasem pomaga:) ja też mam czasem taką potrzebę. pozdrawiam

no właśnie. co się stało? wygarnij to z siebie pamiętaj że jeżeli się z kims podzielisz problemem to zostaje ci pół problemu ;)

Gość luca30
Przepraszam, że wczoraj nie pisałam dalej, ale miałam okropny dzień. Dziękuję wam za wsparcie. Wierzę ,że w necie można znaleźć wspaniałych ludzi:) Już mi trochę lepiej na duszy, ale to i tak nie rozwiązuje problemów ,w które się wpakowałam:(

Gość luca30
Od około dwóch lat spłacamy cztery karty kredytowe i 2 pożyczki...mamy 3 dzieci małych, a teraz doszedł kolejny wydatek...komunia syna...mąż od dwóch miesięcy nie otrzymuje wypłaty...banki zaczęły nas ścigać....nie wiem co robić.....ja nie mogę iść do pracy, bo mam małe dzieci i mieszkam na wsi. Nie mamy samochodu żebym mogła dojeżdżać do pracy jakiejkolwiek( jeśli by była)a autobus jeździ tylko dwa razy w ciągu dnia i o późnych porach:( A jeszcze ta wczorajsza awantura....załamałam się kompletnie...boję się spytać o wypłatę, bo zaraz skacze mi do oczu...jestem zdana na niego , a on ma mnie za nic...mówi tylko , że mam się nie interesować wypłatą.........puściły mi nerwy...wpadam w szał...gubię się w tym co mówię i w tym co myślę...nie mam wielu przyjaciół, bo wszyscy wyjechali .................brak mi słów....i cierpliwości:(:(:(:(:(:(:(