Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiaza_masaa

Oriflame czy Avon

Polecane posty

Gość Kiaza_masaa

Hej, chce troche zarobić na byciu konsultantką. Mam wielu znajomych, nie pracuję i bardzo spodobało mi się bycie konsultantką. Chcę być jedną z nich ale nie wiem czy Oriflame czy Avon... Co polecacie? Słyszałam od wielu osób że teraz Oriflame jest lepsza firmą. Co polecacie ??

Gość Kariolina_wawa_1520
To przyjemne! - Spotkasz nowych ludzi i nawiążesz nowe przyjaźnie - Otrzymasz zaproszenia na wiele ciekawych spotkań - Masz szansę podróżować po całym świecie To łatwe! - Prezentuj Katalogi i zbieraj zamówienia - Zapraszaj znajomych na prezentacje - Korzystaj ze szkoleń, uczestnicz w spotkaniach To się opłaca! - Kupujesz naturalne, szwedzkie kosmetyki taniej - Zyskujesz dzięki ich sprzedaży - Rozwijasz się i czerpiesz satysfakcję z budowania własnej struktury sprzedaży

Gość Dzika52
W Oriflame skorzystasz ze szkoleń kosmetycznych i marketingowych, spotkasz nowych ludzi i nawiążesz nowe przyjaźnie! Możesz potraktować Oriflame jako sposób na dodatkowy zysk lub pełnowymiarową karierę w biznesie. Pomyśl o swoich celach i oczekiwaniach: na co przeznaczysz dodatkowe pieniądze 200, 500, 1000 złotych lub więcej?

Gość Oriflame WOLE

Cześć! Zapraszam do wypróbowania kosmetyków Oriflame. Naturalne SZWEDZKIE kosmetyki. Dołącz do Nas a będziesz kupować po cenach hurtowych (-23%). Teraz wpisowe 1 zł. Sprzedawaj kosmetyki koleżankom a otrzymasz rabaty, prezenty. Zapraszam.Warto. Kontakt: www.my.oriflame.pl/kasiaoriflame mail.oriflameofe rta@gmail.com GG: 8614643 tel. 796096452