Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierdziu heheh wygrałem 200

Ludzie !!!!!!!!!!!!!!! Wygrałem dwie stówy ----- wchodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ja pierdziu heheh wygrałem 200

Zajebista gierka jest i można wygrać 200 zł ! Ja w piatek zagrałem , grałem przez 7 minut i doszedłem do 200 zł. Wypłaciłem bo bałem się ryzykować grać dalej i wypłaciłem kasę. Dziś już jest kasa na koncie :D ZAjebiście :D Teraz tylko muszę zagrac na innym kompie i znowu będę mógł wygrać , ale na innym bo tu już maja pewnie moje IP :D Gra polega na tym aby robić w pary dwa obrazki , masz 2 minuty czasu :) Ja robiłem w 1 minuta 10 sekund :D http://grajo100.pl/?t=22207521

Gość nie podniecaj się takk
ja wyciągłam 500 zł ale jeszcze czekam na przelew

Gość aaa to to
ja sie kurwa wscieklem bo wygralem najpierw 200 zł a poxniej zrezygnowalem z gry a okazalo się ze 1000 zl bym mial ja pierdole

Gość szampan złoty nocą
to po co ch.u.ju autorze topiku reklamujesz goowno ? płacą ci za zaśmiecanie forum ? zasadził ci ktos skopa w doope ?

Gość 5474
już zbadałem tą sprawę, polega na tym że po zagraniu w banalną grę, którą oczywiście każdy wygrywa, możesz odebrać wygrana tj. 100zł. Ale..:) trzeba tylko wysłac 1 sms za jedyne 10zl, żeby potwierdzic twoje dane. Oczywiście dychę tracisz, a 100 nigdy nie otrzymasz

Gość 5474
szampan złoty nocą koleś spamuje dlatego że jest frajerem i dał się na to nabrac, ale może odzyska dyszkę jeśli naciągnie ileś osób dlatego cały link brzmi http://grajo100.pl/?t=22207521 te 2207... to właśnie jego indywidualny numer