Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinga1234

MAM DOŚĆ SWOJEGO GŁUPIEGO MĘŻA

Polecane posty

Gość zmanierrowana
ale narazie jest dobrze to po co mam sie wyprowadzac do mamy no widzisz panterka to jest moj pomysl niech ludzie, ktorzy sie dogaduja ciesza sie soba i swoja miloscia :)

Gość izka98878776
ja pierdole, kobietatakasobie czy jak jej tam to rzeczywiscie tempa baba. na kazdym topiku musi kogos pojechac. ciekawe, czy po to zby siebie samą dowartosciować? co do tematu autorki, hm...bardzo wspolczuje zlego wyboru... rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa... ale czy jemu w ogole zalezy?

Gość to teraz ty mu przegnij pałę
niech zobaczy, jak to miło:-)

Gość aaala
zzmiany trzeba zaczynac od siebie 1 na imieniny do mamy idzie się z mężem 2 jak się ma małe dziecko i nie ma się pracy -to z papierosów należy zrezygnować .A tak wogóle to trzeba czasu żeby się dotrzeć. Z Twoich wypowiedzi widać że dużo musicie popracować nad sobą. Zyczę powodzenia !

Gość ale cyrki/...
a ja rozumiem autorke bo nie nawidze glupich chlopow, mam podobnie w lzejszej wersji, ale sie rozwodze ;-)

Gość ktos troszke madrzejszy
szkoda mi wszystkich tych osob co probowaly byc madrzejsze od autorki tego tekstu...ciekawa jestem jakich wy mezow wybierzecie i czy wam beda mezowie jesc z reki...pomylic sie a kazdy prawo NAWET NAJMADRZEJSZY....Ito prawda ze po slubie jest inaczej bo facet juz nie czuje potrzeby starania sie bo malzenstwo nie jeden traktuje jak zdobycie kobiety wiec prosze logiki ludzie albo dajcie szanse ciut madrzejszym od siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nuska26
ja cie rozumie bo sama za takiego idiote wyszłam,,zamierzam ciula odwiez do mamusi bo jeszcze go nie wychowała i chociaż ma 33lata to łeb ma jak 15latek

Gość aniczqa
wieszn co ja mam takiego samego poje... ze szok ja teraz mam 2 letnia coreczke i nie wiem czy spieorzac ,czy zostac ........a jak spieprzac togdzie????

Gość aniczqa
i jak bede miała na tyle siły zeby odejsc to sie nie zawacham ani sekundy!!!!

Gość iunia
Pszykro mi ze cie gnebia ale daj czadu i pokasz chamom

Gość iunia
Powinnas napusac Jak bebe miec tyle kasy by odejsc to to zrobie

mnie zastanawia jedno-on nie pracuje, Ty tez nie, to po co piszesz ze nie dasz rady bez niego?z czego zyjecie i za co on chla?

Gość marne-prowo
i tyle:P

Gość krysiaaaaaa
nie doczytałam......ja sama dzisiaj mam doła chce mi sie wyc.Facet jak nie umie powiedziec nic madrego to bluzga..... A ja wowczas widze ze jest durnyskoro tylko to potrafi . Czemu tylko obelgi bluzgi sa na porzadku dziennym.Jutro mam swoje swieto i mysle gdzie wybyc by dac do zrozumienia ze mam dosc gbura.

Gość ReaS
Mam podobny jak założycielka forum, uparty mąż i jego zmiana po dwóch latach małżeństwa, a właściwie to nie jego zmiana tylko ja zaczęłam dostrzegać te cechy których nie widziałam wcześniej... niestety tak to już jest. tylko czas pozwala zauważyć pewne niuanse. Zakochanie powoduje, że pewnych rzeczy nie chcemy dostrzegać, a później cierpimy - głupie kobiety można by rzec... nie wiem co teraz zrobić nie jestem szczęśliwa, mam wrażenie że się duszę w tym związku, a pętla zaciska się coraz bardziej, z drugiej strony poczucie obowiązku jest tak silne żeby coś tu zmienić, a może to po prostu brak odwagi... sama już nie wiem...

Gość kinga1234
O matko właśnie trafiłam na ten wpis, pisałam go jakieś 5 lat temu. nawet o tym zapomniałam, że miałam nick kinga1234. Ale powiem Wam ja to sie ułożyło. Rozwiodłam się, znalazłam naprawdę porządnego chłopaka, pracujemy w jednej firmie, moja córka go naprawdę polubiła, a z byłym mężem też żyję w zgodzie, nawet kiedyś nas (czyli mnie, mojego nowego partnera i moją córkę) odwiedził i siedział u nas 5 dni także wszystko się jakoś ułozyło.

Gość gość
a kto z kim spał jak was odwiedził tatuś dziecka? :D

Gość kinga1234
He he he, trójkącika nie było ;-) Tatuś spał z dzieckiem. Ale za miesiąc znowu przyjeżdża ;-)

Gość gość
Pomożemy Ci w każdej sprawie! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Dostarczymy dowodów, dzięki którym szanse na wygraną rozprawę wzrosną wielokrotnie! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY ZADZWOŃ: 572611122 JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość gość
wiesz co nie czytalam dalej jak doszłam do momentu "pije z kumplami" ciagu dalszego moge sie domyslic. Bedziesz kochana zawsze uwiazana, dopoki nie bedziesz miala pracy i swoich pieniedzy i bedziesz zuszona sie z nim meczyc ze wzgledu na dobro dziecka. Wspolczuje Ci. Radze Ci znajdz prace, potem mieszkanie i bedziesz na swoim i na swoich zasadach zyc. Teraz kto Ci co poradzi....

Gość gość
Hehe ale sie usmialam smieszny ten twoj facet wesolo musicie tam miec :) chociaz dobry w lozku?

Gość kinga 1234
Parę wpisów wyżej napisałam, że to było pięć lat temu. Już jestem po rozwodzie i wcale nie żałuję. Jednak z perspektywy czasu rozumiem kobiety, które żyją w takich związkach. Ja miałam to szczęście, że spotkałam kogoś kto mi pomógł. Jak poznałam Michała to długo się nie zastanawiałam nad decyzją o rozwodzie. Szybko się przeprowadziłam, on załatwił mi pracę w instytucie, w którym sam pracuje, w którym też było przedszkole i to w dodatku za free, bo jakieś tam programy unijne... I tak, aż do dziś... Sielanka.

Gość Anna5
Kingo, bardzo dobrze Cie rozumiem bo tez mam męża idiotę od 30 lat (chociaż z dyplomem wyższej uczelni). Wszystkiemu winien jest alkohol. Nadużywanie go przez twojego męża to prosta droga do alkoholizmu i degeneracji umysłowej. Ja to przerobiłam w moim małżeństwie dokładnie. Nic nie daje gderanie, apelowanie do zdrowego rozsądku itp. W moim wypadku półroczna separacja i stoczenie się na dno męża, dopiero spowodowało, że zaczął sam myśleć i się w końcu leczyć. Zaczął uczęszczać na mitingi AA, leczyć depresję alkoholową u psychiatry. Teraz jest O.K. znowu mieszkamy razem, mąż pracuje. Nie jest to już to uczucie co kiedyś, ale da się wytrzymać.Twój mąż degeneruje sobie mózg alkoholem, zanim mu się w pełni rozwinął, niestety. Stąd twoje problemy. Jeśli on sam szybko nie zrozumie swojego błędu, to będzie tylko gorzej. Spróbuj go namówić na spotkanie AA, to jedyna droga wyjścia z tego zaklętego kręgu. Jeśli nie będzie chciał się leczyć-uciekaj, bo zrobi z Twojego życia piekło !

Gość gość
posłuchaj kochana znajdź alternatywę i uciekaj od niego.jestem z takim od 19 lat,najpierw miłość potem dla dziecka teraz jest za późno cały czas kłamał,zdradzał,upokarzał,a ja znosiłam ,przestał się myć bo chciał mnie ukarać.Nie dopuść do tego bo robisz krzywdę dziecku domy samotnej matki istnieją wyprowadź się poradzisz sobie .Napisanie tutaj to pierwszy krok,pamiętaj jesteś wielka i silna

Gość gość
Nie marnuj życia zostaw kreatyna !!

Gość gość ola
pamiętaj nie zmieni się jemu jest tak.dobrze ma wszystko A Tobą nie będzie się przejmował Ja w takim związku.mecze się 27 i żałuję każdego dnia .byłam w takiej jak Ty sytuacji bez pracy perspektyw 3 dzieci .przegrała swoje życie .jedno co mi się udało to właśnie dziś i które to bardzo kochają i to jest super.ja już pogodzilam się z tym że nie zawsze ma się to o czym marzysz. moja rada zrób wszystko żeby się uwolnić szkoda życia cebula nie zmienisz

Gość gość
Topik STARY. Ciekawe co u Pani Autorki?

Gość Kinga1234
A dziękuję wszystko dobrze. Tak jak pisałam wcześniej - rozwiodłam się, ale mam dobry kontakt z byłym mężem. Od 7 lat jestem w super związku i nie żałuję, że wtedy odeszłam.