Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylvinaaaaa

jak robic kolczyki?? i gdzie moge znalezc hurtownie?

Polecane posty

znacie moze adresy hurtowni w okolicach wrocław, zielona góra, legnica, poznań,leszno z półfabrykatami bizuterii?? czy ktos z was juz sam robi lub robił kolczyki itp. i czy sie opalaca robic samemu?? :)

Gość Dla siebie sie oplaca na sprz
edaz absolutnie nie, Bostar Swiat Koralikow Janikowo kolo Poznania

Gość dddddd
moja znajoma robi kolczyki, kupuje materialy na allegro, kolczyki sprzedaje od 6 do 15 zl, schodza jej, ostatnio od jedej dziewczyny zarobila 100 bo tamta pokazywala znajomym, wiec troszke zarobic sie da, a zlozenie kolczykow zajmuje jej 5 min

Gość dgrgvnv
To zależy- od wartości zakupów. Wszędzie jest tak, że rabaty dostajesz po przekroczeniu pewnej kwoty. Raczej w hurtowni nie pozwolą ci kupić paru sztuk. Najtaniej jest kupować w prawdziwych hurtowniach- kiedy masz firmę i stały upust. Jeśli chcesz zacząć lepiej ci kupić na allegro - na próbę. Wszystko zależy od tego jakiego typu kolczyki chcesz robić- srebrne czy posrebrzane? z kamieniami czy ze szkłem? półfabrykaty posrebrzane i szkło są tanie jak barszcz i różnica między hurtowniami a allegro jest niewielka. Na allegro przepłaca się za srebro i za kamienie

Gość dgrgvnv
A zarobić się da. Ja sprzedaję na allegro- na czysto miesięcznie wychodzi mi ok 2000 a nie specjalizuje się w jakiejś wybitnie artystycznej biżuterii

Gość Stylistka Radzi --
No nO hurtownie.? nie nie radze ale jeśli jesteś zainteresowana wejdz na stronke www.kolczyczek.pl Albo www.hurt-kolczyk.pl Pozdrawiam ;))

Gość Lea Le d
Ja sądzę, że najlepiej kupować na stronie , :) najtaniej i najlepiej , a koleczyk się robi szybko i przyjemnie . :)

Gość bluish44
Zapraszam na zakupy do sklepu na allegro: bluish1. Przy podaniu w emailu ze Panie sa z kafeterii , prezent gratis. Pozdrawiam.

Gość gość
Polecam hurtownie internetowe pasart i kalait jak na początek. Swoją przygodę z wytwarzaniem biżuterii zaczęłam 2 lata temu. Serwisy które podałam oferują dobrej jakości towar. Jak chcesz zacząć to bym skorzystała z nich (Tanio). Jeśli ci się to spodoba polecam zmianę materiałów np. kamienie szlachetne lepszej jakości metale: srebro, miedź. Jeśli chcesz odwiedź mojego bloga który właśnie niedawno powstał Tolkabanana.pl