Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_po_co_mi_nick

Nienawidzę dziewczyny brata mojego faceta!!!

Polecane posty

Serdecznie jej nie znoszę... Jestem ,,uczulona\" na słodkie ba PRZEsłodkie dziewczyny które udają głupsze niż są w rzeczywistości... a ona właśnie taka jest, wciąż UDAJE że czegoś nie wie żeby tylko zapytać o to swojego faceta... po co? Nie wiem... ale prawda jest taka że udaje słodszą i głupszą niż jest w rzeczywistości... Szlag mnie trafia jak spotykamy się czasem... :/ (sporadycznie bo unikam tego jak ognia). Nie chce jej dogryzać bo po coo robić zamęt...? Moja przyszła teściowa przejęłaby się tym chyba bardziej niż my (ja i ona), to przesympatyczna kobieta. Tylko powiedzcie mi, co ja mam zrobić? Co zrobić z kimś kto udaje kogoś na potrzeby ,,występu\" bo ona właśnie występuje przed wszystkimi i oczekuje że jej rozmówcy stwierdzą że jej niewiedza jest urocza i rozbrajająca. Ręce mi opadają.... :(

Gość Kiasia
A co Ci przeszkadza ta dziewczyna,chyba jesteś zazdrosna o nią ,może jest ładniejsza od Ciebie ?

Gość nie no dobre haha
ona slodziutka i glupiutka a ty wredna zimna suka to cie gryzie co? ;)

Gość pewnie jest jeszcze mloda
moze przejdzie jej kiedys poza tym kobiety to kokietki, taka nasza natura do udawania slodkich idiotek, faceci tego nie zauwazaja za to kobiety tak i dlatego tak sie nie znosimy

dobrze powiedziane :> kokietka:> Każda kobieta kokietuje tylko jeśli ktoś przegina i z kokieterii przeradza się to w przekonywanie wszystkich o kompletnym braku wiedzy na jakikolwiek temat to prosze Was... :/ nie na tym to chyba ma polegać...

Gość Kiasia
A jednak miałam rację zazdrosna na maksa ,ona musi być ładniejsza od Ciebie i to Cie boli .Odczep się od tej dziewczyny przecież Tobie ona nic złego nie zrobiła i nie robi ,przecież nie musisz jej słuchać ,musisz mieć strasznie okropny charakter ,może masz charakter schizoidalny ? takie właśnie osoby mająkłopoty z kontaktami z innymi ludźmi,przeszkadzają im inni ,może to Ty ?