Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiKula

Co myśleć ?

Polecane posty

Gość BiKula

Pewnie takich tematów było tysiace ale co tam . Jestem poczatkująca w sprwach sexu . Moj chłopka wyznał mi ze od 2 miesiecy zawsze konczy we mnie . Okres mam jakos tak nie regularnie bo w lutym był 6 dni za szybko teraz 3 za poźno . Nie jest on taki jak zawsze jest krótszy i mniejszy . O dzwio zawsze jak tylko dostawałam okres przestwawały bolec mnie piersi a teraz bola dalej mimo ze mam miesiaczke . Z innych objawow to tylko moje wachania nastrojów , czeste oddawanie moczu , czasem zaparcia oo i zgage czasem mam co kiedys nie znałam tego uczucia . Jak myslicei moge byc w ciazy ? Prosze dopowiedzcie bo nie zasne

Jak Ci wyznal, ze od 2 miesiecy konczy w Tobie?! Decydujesz sie na sex bez zabezpieczenia? Bo zakladam, ze w ciazy nie chcesz byc...

Gość 05.07.1985
nie rozumiem, jak ci wyznal? to uprawiasz z nim seks niesiwadomie czy jak?

Gość BiKula
Swiadomie . Bez zabezpieczenia . Chce byc w ciazy i nawet o tym rozmawialismy z Nim ale nie podjelismy ostatecznej decyzji ze juz teraz dziecko

Gość 05.07.1985
juz teraz? to po ile lat macie seks bez zabezpieczenia = mozliwa ciaza...

Gość BiKula
22 i 25

Nie kumam świadomie, ale Ci wyznal, ze od 2 miesiecy konczy w Tobie...jak swiadomie to zadne zaskoczenie to by nie bylo...Ale... napisze Ci tylko tak, ze mnie piersi w momencie dostania okresu tez przestaja bolec a ostatnio bolaly praktycznie do konca. Wiec to nie musi byc oznaka ciazy.

Gość to ja ja .
..a że tak zapytam.. to ty się nie połapała sama, że on w tobie kończy. Nic z ciebie nie ciekło? A teraz pytasz czy jesteś w ciaży? Na kafe jest wiele głupoty ale ta to juz bije wszystko

Gość 05.07.1985
no to jak chcecie dziecka to w czym problem kochacie sie bez zabezpieczenia wiec w ciaze mozesz zajsc. dla sprawdzenia czy jestes zrob test

Gość BiKula
Wyciekac wyciekało ale ja od poczatku swojego zycia seksualnego miałam bardzo obfite "smarowanie" Moich sokówjest zawsze strasznie strasznie duzo

Gość 05.07.1985
chcecie miec dziecko to jak on mial konczyc jak nie w tobie? ze piszesz ze ci wyznal...

Gość BiKula
Wyznał - przyznał sie. Na poczatku bylo tak ze nasz stosunek nie był pełem czyli ze on nie konczył wogole lub konczył poza mna . I myslałam ze tak dzieje sie dalej . Pytam w sumie dlatego bo om ma do mnie jakby pretensje ze on sie spuszcza a ja nie zachodze i ze z któryms z nas mosi byc cos nie tak